/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -2
    Sa panpalar öncelikle kendimden ve lise zamanlarımdan bahsedeyim. Beyler lise 1-2-3 de ciddi anlamda çok boş geçti kitap dahi açmadım dolayısı ile de derslerim gerçekten çok kötüydü. Matematikte üslü sayılar gibi basit konuları dahi yapamıyordum. Fen falan zaten hiç yoktu.

    Lise 4 e gelicek olursak lise 4 de kısmen çalıştım ve 71k(sayısal) gibi bir sıralama elde ettim. Sonucumu beğenmeyip bir sene daha kaldım ve bu sene 27k ya çektim sıralamamı belki çok iyi değil ama sıfırdan gelen ben için aslında memnun edici. isterseniz taktiklere geçelim.

    -Matematikle başlayacak olursak sıfırdan başlayacak olanlar varsa antrenmanlarla matematik, karekök0 vsvs. sizler için temel işlem yeteneğinizi geliştirecek kitaplar alın gençler. Eğer matematiğiniz orta seviyede ise fagibüller gerçekten sizi çok geliştirir gençler. Güray küçük ve çap fagibüllerini öneririm. Çap alırsanız çözemediğiniz soruları mobil uygulamadan bakabilirsiniz ama Güray küçükde de çok güzel çözümlü sorular var. Bu arada çözümlü sorular gerçekten çok önemli. çözümlü sorular sizi başka bir seviyeye çıkarıyor. Eğer matematikte ileri seviye olduğunuzu düşüşüyorsanız 345 yayınlarını çözün mutlaka. Tyt matematik için ise ACiL yayınlarının problem kitabını çözmeden sınava sakın girmeyin zaten içinde 300 soru olan bir kitap ve tamamı çözümlü çabuk biter ve mümkünse sınava yakın zamanlarda çözün

    Bu kadar uzun yazacağımı düşünmüyordum diğer dersleri de yazarak sizi sıkmayayım ilgi görürse yazarım diğer dersleri de
    ···
   tümünü göster