/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +20
    - Jale napıyorsun
    - kitap okuyorum
    - öyleyse gel seni bi gibeyim
    (Şahin K)

    Veyahut...

    - dıbına goyeyim, biz gocamadık*, gibiyoz gibiyoz doymuyoz. ne yapsam da, şu kahyanın garısı çok güzel hoşuma gidiyo, şu kahyanın garıyı bi gibsem ben yauv. nası ederim ben bu işi? bizim goca avrat avradını gibiyim evden gitmiyoghu*. gebermedi de dıbına gömdüğümün avradı bi geberse de gurtulsam şunu gendimden* hıh hıhı... bi plan yapmam lazım bu kahyanın garıyı nası giberim ben. buldum amuna goyüm. benim avradınan* kahyayı ben şeere* gondereyim, kahyanın garıyı ben burda giberim! gibe gibe bana verecek amuna goyim, istese vermesin, valla govarım hepsini açlıktan geberir köpekler.. ben bunları giberim!

    - ayşe!.. ayşe! köye gittiler mi? sen nabıyon? şimdi napıyon sen? saa bişey söleym mi ayşe? bizim avrat kocadı, ne zamandan beri sende gozüm var.. he? bagh, bu köy benden sorulur, 12 köyün ağasıyım, amuğa gorum valla. atarım hepinizi köpek gibi dışarda sürünürsünüz. gel buraya.. gel buraya! kimse duymaz yavrum. bah seni paraya boğarım.. seni paraya boğarım...

    - huuh hooh öoahh.. gel bakim, gaval çaldın mı sen hiç? heh? al bakim şu gavalı, al bakim şunu ağzına, oahh

    - hooh huff oah devam et yavrum! oh beh daracık amcıh beh.. uff.. ulan kahya, pekekent kahya, bu karıyı gibemiyodun he? karı yanıyomuş beh! ohh uff uf yavrumm devam et ahh... devam et lan dıbına godumun garısı, giberim valla kahyayı da seni de ha!
    ···
    1. 1.
      +3
      budur işte..
      katkın için teşekkürler
      ···
    2. 2.
      +1
      Vay ananı avradını gözümde canlandı
      ···
    3. 3.
      +5
      12 köyün agasıyım amuğa gorum valla
      ···
    4. 4.
      +1
      12 köyün ağasıyım dıbına korum valla derken ki ciddiyeti djlsslkdofıdk dıbına koyim kahkaha ata ata izlemiştim komedi filmlerinden daha komik olan bu ferreyu.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster