/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    0
    seninde o peygamberlerle dalga geçen insanlardan farkın yok onu görmüyorsun . ötekileştirmek ve karşındakine saygı duymamak senin gibi onunda yobazlığı . hadislerde dahi geçer hz ayşenin evlendiğinde çocuk olduğu kendi ağzından bile buhari vb hadis kitaplarında görebilirsin 18 yaşı tamamiyle palavra , tabiki okursan ama gördüğüm kadarıyla okumamışsın. ki sadece ayşe değil hz ali nin kızıda 9-10 yaşlarındayken 60 yaşlarında ki hz ömerle evlenmiştir . ki dokunmayacağımdemesine rağmen 11-12 yaşın ümmü gülsüm doğum yapmıştır vs. bunada inanma gibimmde değil .

    Problem özeti şu ; Sen ve senin gibi müslümanım diyipte müslümanlık konusunda hiç bir halt bilmeyen insanların gün gelip çattığında biz şeriat iisteriz demeleri diyecek olmaları . çocuklarınızı imam hatipe gönderin diyip kendi çocuklarını fransız liselerine göndermeleri .

    yoksa senin dininden banana seninde ateistlerden tek bi farkın var , o binlerce dine yalan diyor sen sadece biri doğru diyorsun o yüzden kendinizi salakça bi şekilde şanslı ve yukarda görüyorsunuz . Kal sağlıcakla
    ···
   tümünü göster