/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
https://imgur.com/afsPwB5
  1. 1.
    +4
    Evet. Eğer çirkinsen insanlar sana yaklaşmak istemez. Acı bir gerçek bu. insanlar birbirlerini görerek ilk iletişimi kurarlar. Yüzlerine bakarlar ve kimse bir goblim görmek istemez. Çirkinsen insanların yüzüne bakamazsın, çünkü onlar da sana baksın istemezsin. Yolda yürürken daima yere bakarsın, kapşonunu kafana geçirir kimsenin yüzünü görmesini istemezsin. Metroda köşede çöküp cenin pozisyonunda oturup beklemek istersin. Eve vardığında odana çekilip derin bir nefes alırsın çünkü artık kimse seni görmeyecektir. Odanda ayna olmaz kendin bile tiksinirsin tipinden. Nefret edersin kendinden. Dikkatini dağıtmak bir şeylerle uğraşmak ve bu konu hakkında fazla düşünmemek istersin.

    Evet. insanlar dış görünüşü önemser. Aksini iddia eden ağır bir yalancıdır, iki yüzlüdür. Birisi ile ilk karşılaştığında konuşmadan önce yüzüne bakarsın. Karşındaki ilgini çekiyorsa, gördüğün şey hoşuna gittiyse eğer onu tanımak ve keşfetmek istersin. ilişkilerde bu hep öyledir. Bir kadının güzelliğine bakarsın. Sonra fiziğinin güzelliğine. Sonra eğer takıyorsan karakterine. Kimse çirkin bir hatunla yatmak istemez çirkin bir adam dışında. Kendini sapyociksüel sanan andavallara sesleniyorum. Sizler beyninizi kullanamayan aşağılık yaratıklarsınız. Kendinize bile dürüst olamıyorsunuz, benliğinizi reddediyorsunuz. Zekaya aşık olunmaz aptallar. Güzelliğe aşık olunur. Hiç bir kadın çirkin bir adamla birlikte olmaz. Eğer parası veyahut şöhreti varsa işler değişir. Lakin tipsiz ve çelimsiz veya kilolu biri, bakir ölmeye mahkumdur.

    Evet. Dış görünüş her zaman önemliydi. Bu şu anda ortaya çıkan bir şey olmadı. Bu gerçeği kabullenmen sadece bu kadar uzun sürdü. Bana dış görünüş her şey değil, insanlar başka şeylere de değer verir dediğini duyar gibiyim. Kendini avutuyorsun. Bir çöp kutusunun içindekini merak etmezsin aç ve pis bir kedi olmadığın sürece. Kültür, bilgi, zeka, entellektüellik bunların hepsi dış görünüşü güzel birinde aranacak şeylerdir. Eğer sen paçoz gibiysen ne kadar kültür dolu biri ol kimse sende kültür aramayacaktır. Hatta kimse seni görmeyecektir bir insan olarak. insanlar işte bu kadar acımasız ve gaddarlardır.

    Evet. Dış görünüşün hakkında yapabiliceğin bir şey yok. Bunu değiştiremezsin. Bununla yaşamayı kabullenmekten başka çaren yok. Tek yapabiliceğin bakımlı olmak ki bu da çoğu şeyi değiştirir.

    insanlar ikiyüzlü yaratıklardır. Kendi hissettiklerini dillerinde inkar ederler. Sadece bu gerçeği burada haykırmak istedim. Uykunuza geri dönebilirsiniz. Muhakkak ki sizin de bir alıcınız olacaktır..

    https://imgur.com/afsPwB5
    ···
   tümünü göster