/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    -1
    Simdi söyle bi durum var. Israil devlet tarihine bakarsak, kurulusundan bugüne kadar, görecegiz ki bu adamlar müslüman kardeslerimizin topraklarini alirken arkalarinda hep birileri vardi. Yahudiler de kendi aralarinde hem fikir degillerdir ve bizde oldugu gibi onlarda cok mezhepleri vardir ama bunlari pek disarda biri olarak duymaniz mümkün degil.

    Gelelim gecmis ve gelecege. Yahudile hakkinda Kuran-i Kerimimizde ayetler mevcut okuyan bilir. Okumayan varsa okuyun. Gecmisini bilin, youtubedan 3 dakika video size dogrulari ögretmiyecektir.
    hazir bilgileri degil arastirip'da bilgi edinin.

    Müslümanlarla Yahudiler Çarpışmadıkça Kıyamet Kopmayacaktır ve gün gelecek müslümanlar galip gelecekler.
    ···
    1. 1.
      -2
      askeri öngörü yazılarımı kurana göremi yazacağım ben ateistim mübarek ?
      ···
      1. 1.
        0
        mübarek niye ateist oldun?
        yok istedigin gibi yazabilirsin kardes ama su anki dünyanin durumuna bakarsan öyle. Amerika, Avrupa ve Israil nekadarda aciktan söylemeselerde onlarda bir bekleyis icinde, mesihlerini bekliyorlar.

        Ve unutmaki her seyin bir sonu var, dünyaninda insanlarinda. kiyamet alametlerin cogu gerceklesti ister inan ister inanma. kuran-i-kerim mucizelerle dolu, yarin birgün günes BATIDAN doguyunca iş işten gecmis olur.

        bak bilim adamlari bile müslüman oluyor sen ise müslüman bir ülkede yasiyorsun. Insanlari müslümanligi tam anlamiyla yasayabilse zaten sknti olmaz am en büyük suclu bizleriz malesef.

        Dr. Laurence Brown gibi bir sürü insanlar dogru yolu buluyor, almanyada asiri sagci bir partiden adam bile müslüma oldu https://www.dw.com/tr/afd...%C3%BCman-oldu/a-42277277

        umarim sende bulursun mübarek *
        ···
      2. 2.
        0
        bn müslo olmam olim alla göstermesin kış kış öööö 👅
        ···
   tümünü göster