/i/Devlet

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +13
    Abd boşuna suriyede pkk pyd yi desteklemiyor. 120 bin kişilik bir terör devleti kurup donattılar. Tek amaçları türkiyeye saldırtmak. Abd nin ikinci planı birleşik kıbrıs. Zaten kuzey kıbrısı ülke olarak tanıyan yok. Amaçları türkiyeye akdenizin zenginliklerinden pay vermemek. Şimdi almanlar da işe uyandı ve abd nin akdenizdeki donanmasına destek gemiler göndermek istiyorlar.
    Türkiye oyunu gördü ve her fırsatta düşmanlarımızı destekleyen abd ye rağmen rusya ve çinle yakınlaşmaya çalışıyor.
    Tabi rotschildler de boş durmuyor ve abd silah baronlarına karşı akdenizin zenginliklerinden faydalanmak için önce güney kıbrısa banka açtılar, brexitle ab den çıkmaya çalışan ingiltereyi birliğin içinde kalmaya zorluyorlar. Şu anda ingilterede süreç tıkanmış vaziyette, hatta başbakan theresa may istifa etmek zorunda kaldı. Trump da alelacele ingiltereye gitti tek amacı abd yanlısı boris johnsonu troyun lideri yapmak. ingilterenin akdenizde ve güney kıbrısta askeri gücü var ve abd ile birlikte hareket ederse ailenin sonu gelir. Ortada çok büyük bir oyun var.

    Türkiyede muhalefet abd yanlısı ama şu anki iktidar 15 temmuz hain darbe girişimşnden sonra rotayı tamamen avrasyaya çevirdi.

    Türkiye önemli ülke ama abd bize akdenizde pastadan pay vermek istemiyor. Biz de akdenizde tatbikat yaptık ve ne pahasına olursa olsun karasularımızda ve yanıbaşımızda bizden habersiz gaz ve petrol çıkartılmasına izin vermeyeceğimizi dünyaya ilan ettik. Bakın rusya boşuna lazkiyede savaş gemisi ve uçak filosu tutmuyor, gerekirse tüm ordusunu akdenize yığar.
    Türkiye büyük ülke, amerika kendine çok düşman yaptı, ab den sonra en son çin ve mekgibaya vergiler koydular. türkiyeyi yanına alamazsa işi bu sefer zor.
    ···
    1. 1.
      +2
      KONUS PASAAM YOLUN ACIK OLSUN
      ···
   tümünü göster