/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +1 -2
    din kültürü ve ahlak bilgisi bütün dünya da zorunlu ders.

    siz her ne kadar olayı "müslümanlaştırma, beyin yıkama... " olarak görsenizde o çok nefret ettiğiniz tacizciler, tecavüzcüler, pedofiililer, hırsızlar, arsızlar... tamamı etik değerler eğitimi almadığı için toplumun başına bela oluyorlar.

    eğer sıradan her dünya ülkesi gibi "din dersi zorunlu yea" geyiği yapmak yerine "bu ahlak bilgisi derslerinde hangi etik değerler öğretiliyo" diye tartışsaydık biraz yol katetmiş olurduk ama bu seferde like ve retweet toplayamazdık zira "din dersi neden zorunlu yea" yazmanız 50k retweet ve 100k lke garantili.

    amk embesilleri.
    ···
    1. 1.
      +1
      Ee o zaman yıllardır din dersi veriliyor, imam hatip açılıyor, şimdiki gençlerin daha ahlaklı olması gerekir? E peki neden herkes şimdiki gençlerin daha problemli olduğunu söylüyor? imam hatip liselerinde ne olaylar yaşanıyor biliyor musun? Din dersi ile insan etik değer kazanmaz. Etik anlayış ailede başlar. Bir anket vardı liseliler de agnostizmin arttığına dair.
      ···
      1. 1.
        -1
        zaten yukarıda aynı şeyi söylüyoruz? siz anlamamak için elinizden geleni yaptığınız için sorun çıkıyo zaten. yıllardır bu ders sadece "müslümanlık dayatması" olarak görülüp üzerinde tek kelime konuşulmadan geçiştirildi. bu dersi "ahlak bilgisi" olarak görüp ondan kaçmak yerine içeriğini ona göre eleştirebilseydik daha kaliteli gençler yetiştirmiş olacaktık ama hala adının "din kültürü" olmasından dolayı nefret etmeye çalışıyoruz.

        bu arada imam hatip ne alaka? içinde "din" kelimesi geçen her şeyi imam hatibe bağlamam çabası ne amk?
        ···
      2. 2.
        -1
        Bak senin zütünü başını part time olarak gibERiM cahil huur evladı gibtir git anasına sıçtığım
        ···
    2. 2.
      +1
      dıbına koduğumun malı
      Ben de öğrenciydim yıllarca din dersi gördüm ses etmedim severdim zaten din dersini Ama matematik dersinin zorunlu olmadığı eğitim sisteminde din neden zorunlu onu merak ediyorum belası gibik
      ···
      1. 1.
        0
        ulan anlamamakta direten embesil. al oku şunu

        https://twitter.com/ziyas...tatus/1130493239293878272

        linki tıklayabilecek kadar beynin olmadığını düşünüyorum o yüzden buraya da kopyalayayım.

        milli eğitim bakanı ziya selçuk'un açıklaması: "Ortaöğretimde matematiğin seçmeli olduğu konusunda doğru olmayan içerikler dolaşıyor. Hiçbir öğrencinin matematik dersi almadan bir üst sınıfa geçmesi mümkün değildir. Bu kadar net. Buna rağmen aksini iddia varsa, nedenlerini konuşmaya gerek yok."

        şimdi anlayabildin mi sayın at yannanı? görünü gibtiğimin totoşu? hala algı yönetimi yapmaya devam edicen mi lan gibik? zütveren? amk yobazı...

        bu arada sakinim beyler. *
        ···
   tümünü göster