/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +8 -1
    panpacım sosyal medya çıktı mertlik bozuldu gerçekten. bu kadınlar özelinde böyle hangi sosyal-sınıfsal çevreden olursa olsun, bir sosyal medya hesabıyla herkese hitap edebilir hale geliyor kadın ve kendini her alanda yeterli görmeye başlıyor, çünkü talep her kesimden oluşuyor. halbuki eskiden insanlar kendi sosyal çevrelerinde kendilerini var edip kendilerini buralar üzerinden tanımlayıp konumlandırıyordu. şimdiyse bir kadın istediği şekilde kendini tatmin edebilir, türk kızı egosu bu muhabbetlerle arşa çıktı maalesef.

    seninkine yakın bir örnek, flört ettiğim bir kız bana ben ciddi bir ilişki arıyorum ve öyle bir tipim mesajı verirken instagram takipçilerinde ki bin filandı galiba takipçi sayısı ne kadar meriç varsa doldurmuştu. çünkü kendini o alanda ekgib görüp tatmin etmek istiyordu muhtemelen.

    ek olarak. twitter gerçekten gördüğüm en leş medya, erkeği kadını içindeki tüm huurluğu oraya kusuyor, çok sıkıntılı yer
    ···
    1. 1.
      +10
      şöyle de bir gerçek var türk kadınının bu durumu tamamen erkek-egemen toplumun sonucudur. karının dıbına kafes muamelesi yaparsan kadın kendini hem komplekse sokar hem de bu kompleksi egoyla kapatmaya çalışır. trol gerçekten, hem kadınlar bizi bu hale sokuyor diye ağlıyoruz hem de kadına toplum içinde ancak bu şekilde var olma şansı tanıyoruz. avrupa geyiği maalesef doğru kadın neden egosuz davranıyor çünkü amı altından değil ve o bir insan, herkesin bir insan olması gibi.
      ···
      1. 1.
        +1
        ilk defa şu konuda düzgün bir argüman okudum.. düşünücem bu konuda.
        ···
   tümünü göster