/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 51.
    +5 -1
    Aga ben çizgi roman okuyan, ulan King Gizzard and the Lizzard Wizard'ın yeni albümü geldi diye sevinen, param olsun da haftada bir konsere gidem diye düşünen, kötü oyuncukuk gördüğüm filmi izleyemeyen bir insanım.

    Ömrümü paylaşacağım insan ile oturup ingilizce bir film izleyemeyeceksem, ben Netflix'e gelen yeni Stand-up'a gülerken o Bizim Hilayemiz izlemek isteyecekse, Hadi şurada şarap tadımı var dediğimde "Töbeeee" diyecekse. Bana da ona da yazık olur.

    Insan neden aldatır, bu yüzden aldatır amk. Cinsellik boyutunda girmiyorum bile.
    Bkz. Ölü Balık

    Ayrıca sapyociksüelim ben. Bir kadında ilk önceliğim bilgi birikimi ve zeka. Evet köylü benden zeki olabilir ama en az 19(o yaşta evlendirirler) yıllık bir alışkanlık bir köylülük var o kızda. Ben ulan StarWars izleyeni gibsinler son filminde senaryodaki mantık hatası çok canımı sıktı derken o Güldür Güldür'de Bilal Tiplemesine gülecekse, Ya hadi gel yeni pizzacı öğrendim balzmik sos ile mozellayı karışıyormuş dediğimde "Salçalı bazlamaya mı para vereceğiz" cevabını alırsam kafayı yerim.

    Şöyle düşün hayatında hiç Ateist, eşcinsel, renkli saçlı, piercingli insan görmemiş(arkadaş olmayı geçtim) : Hıç otostop çekmemiş, Hiç kalabalık arkadaş grubunda bulunmamış, tek başına seyehate çıkmamış, misyonu torun görmek ve daha iyi kısır yapmak olan (farklı mutfakları bilez hiç), vizyonu dandik avm'de LCW'den alışveriş yapıp iki turlayıp Migrostan da alışveriş yapıp dönmek olan ve işin en kötü kısmı buradan çıkmak istemeyen burada mutlu olan bir insanla bir ömür gecirebilir misin? Aynı muhabneti ikinci kere yapamayan biriyim ben. Buna dayanamam.

    Çoluk çocuk oldu diyelim. Ulan çocuğa öyle vurulur mu? Ulan ekmek yedirme çocuğa çok şükür paramız var, biraz vitamin alsın. Hayır yatağını kendi toplasın sorumluluk bilinci gelişsin. Lan bari şu taktan dizileri izletme çocuğa hayatı oradan öğrenecek. Ulan çocuk sussun diye Enes Batur mu izletilir? Yav çocuğu bırak kendi yesin, tabağını kendi kaldırsın. Ne demek sen böyle gördün?

    Anladın mı dostum? Önemli olan gelişeme açık olmak olsa dahi yılların getirdiği alışkanlıklar var. Karakter ömrümüzün ilk 8 yılında oluşur. Amma da çok yazdım ha. Doluymuşum bu konuda demek.

    Hadi baybay
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Sonuna kadar haklısın
      ···
    2. 2.
      0
      2 nizde cahilsiniz aslında aranızdaki fark kültür farkı sen batı kültürünü yaşıyon o anadolu kültürünü
      ···
    3. 3.
      0
      He amk güldür güldür izlemek Anadolu kültürü, bilinçsizce çocuk yetiştirmek Anadolu kültürü, kitap okumamak, hamurkafa çocuk büyütmek Anadolu kültürü. Sen bunu git Aşık Mahsuni Şerif'e, Kazım Karabekir'e, Mehmet Akif Ersoy'a, Aziz Sancar'a söyle de gibsinler seni.
      Tamam ben batı kültürünü yaşıyorum ama neden cahil olayım amk? işimle gucumle ilgili makale okuyan, Ingilizce bilen, amme hizmeti yapan, haftada bir kitap bitiren, hobilerine zaman ayıran insanım. Sinirlenirdin ha!!!
      ···
    4. 4.
      0
      Görüşümü değiştirdim Sen hem cahil hem kibirlisin o sadece cahil
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster