/i/Tespit

https://pbs . twimg.com/media/D437M5VX4AcwP4x?format=jpg&name=large
  1. 1.
    +2 -1
    Özgür bir ortam oluşturma adı altında toplum düzenine aykırı, manevi değerleri hiçe sayan ve sosyal faydadan yoksun bir çok düşüncenin ifşa edilmesine, bilhassa troller vasıtasıyla, cidden zararlı fikirlerin yayılmasına, normalleşmesine yönelik ortam oluşuyor.

    Mesela eğer doğruysa bugün metrobüste bir kadına tacizde bulunuldu. iddiaya göre adam taciz edip donuna boşaldı. Küçükçekmece’de de 5 yaşında bir çocuğa istismarda bulunuldu.

    Maalesef burada okuduklarında etkilenip kuzenine farklı gözle bakan ergenler türedi. Milletin anasına bacısına sövmeyi maharet sayan bir nesil büyüyor. Benzeri onlarca örnek var.

    Benzer şeyler hep vardı kabul ediyorum. Lakin burada çoğu zaman sıradanlaştırılıyor bu eylemler. Zira gerçekten trollük yapanların maksadını anlayabilmekten yoksun bir çok geri zekalı da var burada. Bazı şeylerin yanlış mecrada yanlış şekilde dile getirilmesi o eyleme dikkat çekmekten ziyade algılama yoksunu mallar için eylemi normalleştiriyor, bazen tetikliyor. Cesaret edemeyenleri gaza getiriyor.

    Aşağıda yazılacakların bazıları da bu yazdıklarıma bir çok örnek teşkil edecek muhtemelen.
    ···
   tümünü göster