/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +22 -15
    ee adamlara borçlular. hadep o kadar oy verip seçtirdi bu adamı ;))
    ···
    1. 1.
      +15
      iki ucu taklu değenek dedikleri bu olsa gerek
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        kesin sesinizi huur cocuklari, hdp'nin guclu oldugu butun sehirlerde akp ikinci parti. demirtas bir tweet ile oylari chpye yoneltecek kadar etkili olsaydi, oncelikle kendi partisine yonlendirir ve %10 larda kalmazdi.

        tamam imamoglunun size hasirt diye gecirmesi hos degil, buna katiliyorum.
        ···
      2. 2.
        +1
        Sen kes sesini huur evladı sünni kürtler chpye oy vermez evet akp de iyi değildir olabilir onlara göre kötünün iyisi sende bunu gibile gibile kabul edeceksin hdpyi savunma bana ananıda ayrıca giberim bunu aklında tut.
        ···
      3. 3.
        -1
        Öncelikle annen bacın ve sevdiğin o sürtük başta olmak üzere çevrendeki bütün amı olan bireyleri giberek söze başlıyorum. Ulan at ağızlı kürtlerin yüzde doksandokuzu Sünni hatta şafi. Öyle olmasa bir seçimde HDP nin kazandığı iller öbür seçimde nasıl AKP'ye geçsin. Zaten o yüzden, akp kürt partisi olduğu için sürekli HDP ile mücadele halinde. Kürt oyları olmasa sizin inali bizim oy oranının yanına yaklaşamazdı. Fetö desteğini kaybedince de haliniz ortada. imamoğlu şöyle bir kafasını soktu, baktı ki daha önce aponun yarağını çok yemişsiniz, haşırt diye kökledi. Alışırsınız, daha çok yarak yiyeceksiniz, eliniz mahkum.
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      -1
      @1 ulan amcık eskiden sosyal medya olsa hiçbir siyasetçi barınamazdı
      ···
   tümünü göster