/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +31 -1
    oha lan yazar alımı kapalıymış şu an. ama bence önemli olan etkenlerden biri bir ara sürekli açık olması olabilir. vaktinde her gece alım açılsın diye beklerdim girmek isteyen kişinin emek vermesi lazımdı. hep açık olduğu sıralar her türlü insan girip ortamın ağzına ağzına vurdu özenti başlıklar entryler vs. buraya takılmanın bir anlamı kalmadı. son 2-3 senedir şuraya en fazla 40 entry girmişimdir ki silik hesabımla toplam 9000 entryim var. çok klagib muhabbet olacak ama çok bozdu buralar yav. gerçekten zerre zevk almıyorum ha niye şu an buradayım çünkü saat sabahın altısı az insan var samimiyet hissini biraz daha veriyor diye yoksa gündüzleri hiç bakmıyorum.
    ···
    1. 1.
      +9 -1
      aynen öyle moruk yani başlı başına açık kaldı. botcusu geldi saldıranlar geldi yaş kitlesi düştü.. ve çok kankacılık oldu ayrıldı koptu millet çoğu sağlam yazar soğudu sözlükten.. gereksiz silikler bu hale getirdi
      ···
      1. 1.
        +4
        sözlüğün kendi meme kültürümsü bir şeyi de vardı onlar da bitti. taş gibi swfler vardı (bazı bilindik kişiler de vardı tek hatırladığım hdproductions gibi bir nicke sahip yazar) ve imgim ile yapılan güzel şakalar vs ve aynı zamanda (ulan burada var mıydı bunlar hatırlamıyorum ama sanki vardı) haxball forsvarsmakten (bu rahmetli oldu) gibi ufak etkinlikler falan da yok oldu. amk ne güzeldi eskiden sabah akşam mis gibi asosyalliğimi yapıp mutsuz olmuyordum lan hatırlayınca bayağı üzüldüm şimdi.
        ···
    2. 2.
      +2
      kanka swf akımını başlatacaktım 2015 yılında tekrardan sonra silik yedik amk :D soğudum sözlükten tekrar açıldık falan derken olmadı yani.
      ···
    3. 3.
      0
      BoZdU yAv
      ···
    4. 4.
      +1
      ARKADAŞLAR ŞU KONUYA Bi AÇIKLIK GETiRiM YAZAR ALIMI MOBiL UYGULAMADAN SÜRESiZ BiR ŞEKiLDE AÇIK KENDiMDEN BiLiYORUM 1 AY ÖNCE 11 GiBi ÜYE OLMUŞTUM AKŞAM.
      ···
    5. 5.
      +1
      Yazar alımları herkese açık hale geldi ve iş ekonomik olarak düşünülmeye başladı reklamlar görüntülenme sayıları vs. Önceden sözlüğe yeni giren ilk 2 ay 3 ay entry girmeye utanırdı bakar ortamı öğrenir sever ise ayak uydurmaya yavaşça başlardı şimdi bir entry giriyorsun anan za diyor birisi burdaki esprilerin sohbetlerin kalitesi git gide düştü ve kaliteli adamların hepsi gitti 2015 yazında dahi her gün trend 1 de bir hikaye olurdu. Korkunçlu hikaye aq kimse inanmasa da gecenin bir vakti o amk okuyup stres yapmak hoşumuza giderdi neyse ne bir yıldız gibi kaydı sözlük gökyüzünden.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster