/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1
    Tüm dertlerimiz bitti, işsizlik çözüldü, şehirlerde herkes geçinebiliyor ama hala bir seçimi sonuçlandıramadık iyi mi?

    En önemliside şu atılan başlıklara bakıyorum alayı birbirine söven, partizanlık yapan tipler nedense. yahu hem sanki küfür edince başımız göğe mi erecek ulan bende ediyorum ara sıra ama sanal alemde neden edeyim ki?sonuçta sözlük tarzı siteler 12-14 yaşında çocuklarında takıldığı bir ortam belkide zamanla daha küçüklerinde gelmek isteyeceği bir yer olacak..

    En acı olanıda ne biliyor musunuz rekabetmiş gibi bir de okul çağındaki çocuklarımızı, gençlerimizi fanatik particiliğede alıştırıyoruz. yazık be 100 senelik Türkiye Cumhuriyeti\\\'nin geldiği şu noktaya bakın aferin valla bize Atatürk iyi ki bu hallerimizi görmemiş ki görseydi emin olun hepimize yazıklar olsun derdi sonrada bizi sürerdi buralardan.

    Neyse ağır konuşmak istemiyorum sonra konuştuk mu da birilerinin ağrına gidiyor ardından geliyorlar buralara tanımadıkları insanlara küfür edip kendilerini tatmin ediyorlar sürekli..o nedenle de bundan böyle siyasetten mümkün mertebe uzak durup bir vatandaş olarak hakkımı savunmak istiyorum artık bunuda herkes böyle bilsin.
    ···
   tümünü göster