/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +8 -1
    gerekli tepkiyi koymasaydık, o hava oluşmasaydı bu sonuç oluşmazdı. Biz tepkiyi koyarız, gerekirse can feda ederiz deriz. siz ılımlı kaşarlarda oturur izler, bıkbık yapar... birde kendinde eleştirme hakkı bulursunuz.. Ayrıca sen hiç sayıca üsün olan koyun sürüsünün tek bir kurta zarar verebildiklerini duydun mu??
    ···
    1. 1.
      +3 -1
      peki sen kurtun onlarca kez koyunlara yenildiğini gördün mü? haydi ben ilimliyim sen cok mukemmel kahraman cesursun ya, Yazsana buraya tel numaranı ya da twitter insta face sana ulasabilcegim herhangi bir şeyi.. Hafdi bekliyorum \"fedai\"
      ···
    2. 2.
      +6 -1
      kurt koyunlara değil, koyunların çobanına ve çobanın KÖPEKlerine yeniliyordu. Koyunların biricik çobanları olmadan, yaşama şansları "0"dır. Bunu sende biliyorsun.

      Benim hakkım yenirse, usülsüzlük yapılırsa, şeffaflık elden giderse... o zaman ben buna neden olanların ensesinde olurum zaten, senin ayrıca çaba göstermene gerek yok... numara veya twitter istemeni ise, çocukluğuna veriyorum. Ne bu? telefondan mı döveceksin beni? Senin yaşın kaç ki yarram? Böyle vahşi olmasanız, bizi de vahşi olmaya zorlamazsınız...

      O gün gelirse de, ne boşuna senelerce ağırlık kaldırdım, ne de boşuna dövüş eğitimi aldım... yiğitler gibi meydanlarda oluruz elbet. Şimdi ılık zütünü gibmeden kaybol burdan. "yıkık"
      ···
    3. 3.
      0
      bak ne güzel kendine de güveniosun? hadi ama kan dökmekten çekinmeyen biri telefon numarasini mi vermekten korkuyor?
      ···
    4. 4.
      +3
      lan seni de telefon numaranı da giberim dıbına koyduğumun liselisi ne anlatıyon sen
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster