1. 4651.
    +2
    alphanın taşakları kimsede yok. kadın diğer grupların alphalarını kaçırıp gözdağı verdi. iyi sadece bununla yırttılar derken yapmışla ya yapacaklarını. 10 kişinin kafayı dizdikleri o sahnede ürperdim yemin ediyorum. işte görsel efekt uzmanlığı budur. kazığa geçirilmiş zombi kafaların yavaşça soluyup ses çıkarmaları evden beni ürperttiyse helal olsun ki en extrem gore videolarını kafa kesme videolarını gıkım çıkmadan izlerim. oradaki karakterlerin acısını ürpermesini ben kendi içimde hissettim resmen.

    gelelim gidenlere tara ve enid e üzüldüm. yararlı ve sevdiğim karakterlerdi. henry bininin ölmesine ise çok sevindim. amk dalyarağı yüzünden olaylar bu raddeye geldi. alpha reisin daryla aylak ordusunu gösterip gözdağı verdiği sahne efsaneydi. üstüne 10 kişinin kafasını dizmeleri ağır saykoluk.

    buradan negan ve rick başkana sesleniyorum. çabuk olun ve geri dönüp güçlerinizi birleştirin. bu whispers oçlarının hakkından ancak ikiniz gelirsiniz.

    son olarak otoyolcu abiler film izleyemeden gittiler ya la. içim acıdı resmen.

    carol başkanın dişine kan değdi. gibecek alphayı.

    edit: 10.sezondan yazıyorum. carol hamlamış ya la.

    edit 2: 10.sezondan yazıyorum. carola hamlamış dediğim için üzgünüm. tövbeler olsun carol başkan o nasıl karizma idi. truva atı gibi negan başkanı içeri sürmüş. alpha huursunu indirdi. şimdi kim alfaymış bitch.
    ···
   tümünü göster