/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5
    Geciktiricili; Benzodin denilen bir kimyevi madde içeriyor. Erkeğin penisindeki hissiyatı azalıp geç gelmesini sağlıyor.

    Desenli; Üzerinde tırtık, nokta, halka bilimum bir dünya şey barındırıyor, giriş cıkış sırasında surtunmeden alının zevki arttırmayı hedefliyor. Her kız sevmiyor. Bazısı tırtıkları rahatsız edici bulabiliyor.

    Genelde hepsinde kayganlaştırıcı oluyor, ama kayganlaştırıcısız olanlarda var tabii..

    Kokulu prezervatifler; genelde esans içeriyor ve kokulu oluyor, fakat tatmak istersen bildiğin plastik tadı olduğunu farkedeceksindir. Kokularına göre prezervatifler renklide olabiliyor, mesela naneli oluyor, rengi yeşil oluyor gibi..

    Renkli prezervatifler:klagib prezervatiflerden sadece renk konusunda farklılar. Başka hiç bir farkları yok. Ne özel form ne desen ne geciktirici...

    Klagib prezervatifler:zaten düz bildiğin prezervatiflerdir.

    Hemen hemen tüm prezervatiflerde spermisit vardır. Spermisit denilen şey, kimyasal bir karışımdır. Erkek prezervatifin içine gelirken bu kimyasalla temas ettiğinde spermler ölür. Herhangi bir zararı yoktur cilde..

    Kalın olanlarıda vardır. Normal prezervatiften daha kalındır, yırtılmaya karşı tedbir amaçlı üretilmişlerdir.

    Buna karşıt, ince ve çok ince olanlarıda vardır. Hissiyatı arttırmak için üretilmişlerdir ama kişisel hissiyatım, poşet takmışsın gibi bir düşüncedir. Begenen var begenmeyen var.

    Büyük boy olanları vardır. Büyük veya kalın penisli erkekler içi üretilmişlerdir. Klagib prezervatif yapısındadırlar.

    Kücükleride vardır, bunlarda kücük ve ince penisli erkekler için üretilmişlerdir. Klagib prezervatif yapısındadırlar.

    Isıtıcı etkili olanları vardır, ilişki sırasında vajinada sıcaklık hissiyatı verir.

    Soğutucu etkili olanlarıda vardır, bunlarda vajinada soğuk bir etki yaratır.

    Ayrıca iş sadece prezervatiflede bitmemektedir. Yan ürünleride vardır. Özellikle kayganlaştırıcılar, sadece kayganlık vermek için kullanılır düşüncesi uyandırmamalıdır. Bu ürünler aynı zamanda zevki katlamak ve çiftleri mutlu etmek için üretilmiş ürünlerdir.

    Birde titreşim halkaları vardır. Bu ürünlerde erkek penisini sallayıp klitorisi uyarmak için üretimişlerdir. ilişki sırasında vajina içinde vibrasyon, klitoriste vibrasyon etkisi yapar, erkekte ise geç gelmeye yardımcı olur.

    Fosforlu prezervatif: Bu prezervatifler kullanılmadan önce 30 sn ye kadar yoğun ısık altında tutulmalıdırlar.. sonra paketinden cıkartıp takmanız gerekir. Karanlıkta ısıl ısıl parlar, değişik bir fantazisi vardır. Genelde Sarı, Yeşil, Pembe renklerde vardırlar.
    ···
   tümünü göster