/i/Tespit

  1. 1.
    +12
    evet işlerine geldiğinde en eşitlikçi insan gibi davranırlar işlerine geldiğinde sen de erkek misin beee triplerine girerler. peki sorarım sana; bunu onlara bahşeden sen değil misin? sen vermedin mi o kadar tavizi? hayatınıza giren hiçbir kadına zerre taviz vermeyin, olmuyorsa gibtir çekin. bunu yapamıyorsanız sömürülmeye razı geleceksiniz çünkü kadınlar saygı duymadığı adamı sevemez de.
    şu andan itibaren; kadınlara para yedirmeyeceksin, kadınlara karşılıksız bir ilgi vermeyeceksin, kadın seni eğlendirmiyorsa, kafa yapına uymuyorsa ona kapıyı göstereceksin. yapabilecek olan var mı? bence yapılabilir, kadınların sizi manipüle etmesine izin vermeyin, yapamayan am oğlanıdır.
    ···
    1. 1.
      +1
      kadınlara sert davranılmalı demiyorum panpa söylediklerin konusunda haklısın ama keşke şu narşistliklerinden kurtulsalar zamanında biz ezildik şimdi ezicez diye gezmeseler keşke en nihayetinde ezen bizim neslimiz değildi niye hınçlarını bizden almaya çalışırlar ki
      ···
      1. 1.
        +1
        güzel kardeşim emin ol eski kadınlarda erkeği taviz verse bunları yapardı. kadın doğası bu, git ağzını burnunu dağıt demiyorum ama yüz vermeye gelmez çocuk gibi şımarır tepene çıkarlar. bu yüzden otorite erkekte olmalıdır, eğer özgüvenli, umursamaz, kadın doğasını tanıyan, abazan olmayan bir erkeksen seni nasıl ezebilirler ki? illa ki bir yerlerde yanlış yapıyorsun ya fazla mülayim davranıyorsun yada cinsel açlıktan kaybetmemek için yüz veriyorsun.
        ···
      2. 2.
        -1
        ben kendimden örnek vermiyorum dostum kadınlardan örnek veriyorum kadınların geneli erkekleri ezmeye çalışıyor diyorum
        ···
   tümünü göster