/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +10 -2
    Talimatlar çok basit:

    Her sabah uyanır uyanmaz o gün için verilen görevleri okuyun.

    Bu görev okunması gereken metinler, yanıtlanacak sorular, yapılması gereken kişisel gelişim egzersizleri ya da evden çıkıp kadınlarla tanışmanız gereken saha çalışmaları olabilir.

    Egzersizler çok temel bir seviyede başlar ve Değişim Düellosu ilerledikçe daha üst seviyelere geçer.

    Bunu sosyal hayatınız için bir spor programı olarak düşünün.

    Düello'dan en iyi neticeyi almak ve arkadaşlarınızın ve ailenizin sizdeki değişikliği hemen fark etmesini istiyorsanız tüm görevleri verildikleri sırayla yerine getirmeniz çok önemlidir.

    Yazdıklarımı atlamayın. Bazı egzersizler basit görünebilir; bazıları sizin yapacağınız şeyler olmayabilir. Ama her yeni egzersiz bir öncekini planlı bir şekilde geliştirir, dolayısıyla plana sadık kalın.

    Pek çok görev belirli talimatlar ve makaleler okumanızı gerektirecektir. Bunları, her günün görevinden sonra gelen bilgilendirme entry'lerimde bulabilirsiniz. Her bir göreve karşılık gelen saha çalışmasına çıkmadan önce her bilgilendirme metnini dikkatli bir şekilde okuduğunuzdan emin olun.

    Bunun dışında ihtiyacınız olan tek şey bir kalem ve kağıttır - sadece birkaç ödev için aynaya, inci sözlüğe girdiğiniz cihaza ve sesinizi kaydedebileceğiniz bir cihaza ihtiyacınız olacak. ayrıca bir günlük tutmayı düşünebilirsiniz.

    Yarışmak için paraya ihtiyacınız olmayacak ama her gün, yaşdıbınızı uzun vadede değiştirebilecek birkaç küçük şey yapmak için biraz zaman ayırmak zorundasınız.

    Bu görevlerin hiçbiri bir saatten fazla sürmeyecek, dolayısıyla günün 8 saatinde üni sınavına hazırlanıyor veya üç işte birden çalışıyor olsanız dahi hâlâ hepsini yapabileceksiniz. Gerektiğinde, bu zamana kadar kadınları uzaktan arzulamak için harcadığınız enerjiden kesip onların hayatınızda somut bir şekilde var olmaları için neler yapmanız gerektiğini öğrenerek zaman kazanabilirsiniz.
    ···
    1. 1.
      +1
      sonra okurum rez
      ···
    2. 2.
      +1
      Rezzzzzzzzz
      ···
    3. 3.
      +1
      Üç işte birden çalışan adam 1 saat buna nasıl vakit ayırsın aq
      ···
    4. 4.
      +1
      mavi balina mı oynuyoruz orosp u evladı
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster