/i/Kültür Sanat

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +1
    Reyting ne alaka belgesel diyorlar amk belgeseller gerçeği yansıtmak amacıyla yapılır amcık.
    ···
    1. 1.
      0
      Hagibtir oradan züt. Şuan en popüler belgesel kanalı National geoprapich mesala. Ne gerek var bu kadar prodüksiyona, efekte, bir ton savaş sahnesine. Bunu izleyenin amacı bilgi öğrenmek ama tarih belgeseli mi? Her tarafta savaş sahnesi. Ne yapayım birbirine ateş eden adamları izlemeye.
      Ayrıca tabii ki reytinge dikkat edilerek züt. Babanın hayrına yapmıyorlar. Bunun bir ton masrafı var. Milletin ilgisini çekmeseler iflas ederler.
      ···
    2. 2.
      0
      Hasgibtir ordan amcık. Mesala ne dıbına kodumun kekosu seni, dıbına kodumun Türkçesi kırık pekekent. Beynini gibtiğim en popüler sen de diyorsun adı üzerinde. Neden en popüler olabilir acaba hiç düşündün mü beynini gibtiğim? Ne demek ne gerek var huur çocuğu? Belgesel diye illa dümdüz çekip yayınlayacaklar diye bir şey mi var? Senin mantığınla o zaman çizgi romanlara hiç çizim koymasınlar, çöp adam çizsinler dıbına soktuğum, mesele hikâyeyi öğrenmek nasılsa. Ya bunu izleyenin amacından sanane beynini gibtiğim? Önemli olan izletiyor mu izletiyor? Senin mantığınla o zaman ders kitaplarına çocukların ilgisini çeken çizimler vesaire koyuyorlar bazen o da satış yani "reyting" amaçlı. Beynini gibtiğim... Bir şeyin bilgilendirici olmasından ziyade geniş kitlelere hitap etmesi de önemli. Eğer hiç ilgisi bile olmayan adamın ilgisini çekiyorsa bu önemlidir. Senin gözünde eğer adam bilgiilenmek istiyorsa bilgilenmeli, yoksa bilgilenmesin huur çocuğu, cahil kalsın. dıbına kodumun salağı seni. Hiç ilgisi olmayan adam bile bilgileniyorsa bu önemli bir şeydir. Ya gibtir git burdan dıbına kodumun salağı. Sanat filmleri var mesela onlar tamamen kalite amaçlı yapılır. Babamın hayrına yapıyorlar. Belgesel de böyle bir şeydir. Efektti, prodüksiyondu, savaş sahnesiydi bu tür şeylere bir ton masraf etmeseler zaten o masraf kat kat çıkar. Belgeseli zaten ilgisini çekenler izler. Sen belgeseli güzel bir şekilde, doğru bir şekilde anlatırsan o belgesel izlenir. Mesela Atatürk'ün hayatını anlatırken önemli ve pek bilinmeyen detayları aktarırsan bu izlenir. gibtir git Türkçe öğren anasını gibtimin Samsunlu k*rdü seni. Reytinge dikkat etmekle bir şeyi reyting için yapmak arasındaki farkı bilmeyen cahil çomar. Bir şeyi reyting için yapmak farklıdır, reytinge dikkat etmek farklıdır. Bir işi para için yapmakla zarar etmeyecek kadar kârını da karşılayacak oranda yapmanın arasında fark var. Gelmiş en popüler kanaldan örnek veriyor beynini gibtiğim. Popüler olmayan bir sürü belgesel kanalı var onlar da mı prodüksiyon yapıyor amcık? Demek ki izleniyor.
      ···
    3. 3.
      0
      2 kelime arasına 3 küfür sıkıştırınca haklı mı çıkıyorsun huur evladi. Belgeseller basta yararli olsa da bir kitabin yerini asla tutamaz. züt sen de diyorsun ki bunu tvde öylesine görüp ilgisini cekenler izliyor. ee o ilgisini cekenler belli ki normal bir heves. Bana bir sürü ciltten oluşan binlerce sayfalık kitapların yerini tutabilecek bir belgesel söyler misin? Nah söylerein. öğrenciler Osmanlı hakkında falanca hakkında araştırma yaparken Tv'den mi yapıyorlar. Üniversite kütüphanesinde esek kadar kitapları okuyorlar. tabii senin gibi at hırsızı ne anlar
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster