/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +22 -11
    Sen ve senin gibiler güdülmeye mahkum koyunlarsınız işte mk. O fotoğraf, daha doğrusu görüntü birilerine mesaj verme amacı taşıyor. O fotoğraf diyor ki abd bu ülkede artık istediği gibi at koşturamaz... foto diyor ki benim ulusal çıkarlarım ruslarla ortusuyorsa natoyu, abdyi takmam. Foto diyor ki ben milli güvenliğimi nato envanterinde bulunmayan s400 ile sağlayacağım, patriotlari gotunuze sokabilirsiniz, çünkü beni tehdit eden sensin. Fotoda bulunan isimlere takilmayin, isimlerin temsil ettiği ülkelere bakın. Türkiye artık abd ile stratejik müttefik falan değildir, hatta abd ve türkiye artık turkiye\'nin çıkarları gerektirmediği sürece yan yana bile gelemez. Bu ülkede iktidarlar, isimler, siyasi partiler değişse bile durum artık bunu gerektiriyor. Abdye yamanan yanlis ata oynar.
    ···
    1. 1.
      +6 -1
      ne bilsin ki ergenler amk kime anlatıyorsun
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      Haticeye değil neticeye bakın amk! “Foto diyor ki,” “fotoğraf bize şunu anlatıyor ki.” ayaklarını bırakın!

      Fotoğraf çekildiğinde abd başkanı Obama’ymış, Merkel daha kızmış amk!

      Verdiğini sandığınız mesajdan sonra HANi NEREDE GELiŞME? Nerede hani amerikaya karşı dik duruş? Ulan adamlar ne isterse paşa paşa yapmaktan başka ne yaptılar bunca zaman?

      NEREDE MESAJ? HANi amerikaya TEPKi NEREDE?! Kendinizi kandırmayın! UYANIN ARTIK UYANIN!!!

      Hani fotoğraftaki “olduğunu sandığınız” mesaj?! Bunlar hep çomar avuntusudur!



      ULAN BiZ FABRiKALARI KAPATTI DiYE ELEŞTiRiRKEN, SiZ SÖZDE ONLARI SAVUNMAK iÇiN “DEVLETiN FABRiKASI OLMAZ” AYAKLARINA YATIYORDUNUZ. ŞiMDi DEVLET KABZIMALLIK YAPIYOR! BiR KERE OLSUN DELiKANLI OLUN LAN! YANLIŞA DOĞRU DEMEKTEN VAZGEÇiN ARTIK!
      ···
    3. 3.
      0
      Ya dıbınakoyum sizin sorununuz burda iste cb mimik ve jestlerini iyi kullanır amerika jest ceker ama dış siyasetle kimse bizi iplemez küçük enişteye dondük amk diplomasi 0 amk
      ···
    4. 4.
      +1 -1
      Okumadım bile aq çomarı türkiyeden bi gib olmaz hadi uza git arabistana
      ···
      1. 1.
        0
        Her tarfinizdan cehalet akiyor mk on yargili hiyarlari sizi. Bir de comar demis... bilmiyorsun ki comarlik oy verdigin partiden bagimsiz bir niteliktir. Arabistan'a da sen gibtir git bi zahmet. Abdnin usaklarisiniz neticede.
        ···
    5. 5.
      +1
      Okumadım bile aq çomarı türkiyeden bi gib olmaz hadi uza git arabistana
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster