/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2
    Arkadaşlar başıma geldi tırnakçılık kasaya bakanlar varsa can kulağıyla dinlesinler : tırnakçı ilk başta 1-10 tl arası bir şey alır gelir sana 200 lira uzatır( bu sırada adama bakın tanımadıgını bi kişidir) o sırada konusarak senin aklını karıştırmaya çalışır, hareketleri seridir kameraya yüzünü göstermemeye çalışır ve kasa sistemini bilirler nakit basıp kasayı açtığınız anda size bozuk varmış deyip elinizde ki parayı almaya çalısırlar (kesinlikle vermeyin ve sıkı tutun ve tepki gösterin çünkü sizin kasanıza ve elinizdeki paraya uzanma hakkı yok)
    Benim elimde 200 tl yi aldı ve para vermedi bozuk para verdi ama para ödemeye yetmiyordu " ben sana 100 lira vericem sen bana parayı ver dedi" benim aklım öle bi karıstı ki adamın 200 lirasını kasaya koydum sandım adama parayı verdim, sonra adam parayı almasıyla yüz lira vermesi bi oldu ve 100 tl yi alıp para üstü verdim yani 200 lira tokatladım.
    Gelme şekillerini size söyledim böyle durumlarda parayı vermeyin para üstünü verin onla ne yapıyosa yapsın. Hadi parayı aldı diyelim o anda sesli bi şekilde parayı aldınız xxx kadar tutarı ödemeniz gerek deyip tutarı alın ( bu sırada kasayı kapatırsanız daha iinolur fiş çıkar fişten bakarsınız) hesap makinesi kullanarak tutarı alıp para üstü verin..
    Adamın tırnakçı olduğunu anladığım halde yedim.
    Para bozmak istemeyen size 200 tl vs uzatmaz. Eğer tanımadıgınız kişiyse tek işlem yapın parayı alın para üstü verin. iyi niyetli davranmayın. Tanıdığınız kişi zaten tırnakçı olsa da size yapmaz tanınmadıgı yerlere yapar. Dikkatli olun yoksa benim gibi 200 liradan olursunuz
    ···
   tümünü göster