/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +7 -1
    Pazar günü bundan 2 gün evvel...
    Can arkadaşım pati öldü. Geceden kafaları çekmişiz sabaha karşı mışıl mışıl uyumuşum dersleri vermişim. Ehliyet direksiyon sınavını da geçmişim 1 aylık planda dert tasa sıfır. Ben öyle sanıyormuşum.

    Kardeşimin abi kalk pati öldü demesiyle uyandım. Araba çarpmış. Sabah annem evden çıkarken duvarın üzerinde yanındaki kankası bir kediyle sokağı kesiyormuş canım. Yolun ortası hep kan. Kenardan bulduğu bir kasayla evin önüne getirmiş babam. Kafasına çarpmış huur çocuğu. Mezarını kazdık. Yastık kılıfı ile olduğu kutudan almaya gittim kasayı düzeltmemle beraber ağlarken ki hıçkırıklarımın artması bir oldu. Kafası hafif ayrılmış hep kan. Vücudu buz gibi, kalbi atmıyor. Lan şimdi ben uyurken gece kim rahatsız edecek, kim sonra sokulup yatağın içine girip benimle uyuyacak? Seni bulduğumuzda küçücük zayıf çirkin birşeydin. 7 Ayda bu kadar alıştırılır mı kendine ? Evde en rahat bu pekekent ne iş derdi var ne okul ne para sobanın karşısına geç uyu ooh rahata bak amk diyordum. Keşke ölmeseydin de yine öyle tembel tembel uyusaydın. 2 Gün oldu ama her eve gireceğim zaman ayağımın arasından girip yemek isteyecekmişsin gibi afallıyorum etrafıma bakıyorum ne birşey ve ses. Öldüğü yerde yolun ortası değil beyler he, ara sokak ve yolun kenarında ölmüş güzelim. Nasıl hızlı geldi ise huur çocuğu.

    Öldüğü yerdeki kanı su ile temizlemeye çalıştık gitmedi. Yürüyüşe çıktım yağmur başladı döndüğümde hava güneş açtı tüm kan izi gitmiş. Şimdi soruyorum beyler cennette midir? Yoksa direk bedeni ile beraber ruhu da mı ölmüş oluyor lan. Gittiği yerde sıcacık keyfi yerinde karnı sürekli tok ise kafam rahat uyuyacam lan.

    Bunları hiç biriniz okuyun da yanıt verin diye yazmıyorum ben bundan 4 sene önce yaptığım gibi 4 sene sonra açıp daha iyi hatırlamak için yazıyorum. Ne diyeyim amk yaşayan bilir yaşamayan da anlatırsın haa bunun için mi üzülüyorsun amk der. Daha geçen ay sözlükte herkesin kedisinin fotoğrafını attığı başlıkta bende paylaşmıştım konu kilit diyerekten konu işte şimdi kilit beyler. Hayat bu kadar kısa. Bir araba çarpıyor, düşüyorsun, kalbin duruyor, hastalığa yakalanıyorsun, hastane koridorlarında insanların acıyarak bakışlarıyla karşılaşıyorsun, anam, babam, can yoldaşım, bitanem dediğin insan kötü oluyor o zaman anlıyorsun tüm mevzuyu. dıbınakoyim böyle hayatın. Çok kısa lan bir şeyleri beklemeye, üzülmeye, birbirimizi kırmaya değmez amk.

    Huzur içinde uyu canım. 27.01.2019
    ···
   tümünü göster