/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1
    neil strauss'a ait kılavuz niteliğinde bir kitap. bir önceki kitabı olan oyun kitabında oyun ile tanıştıktan sonra yaşadıklarını anlatırken bu kitabında ise yol gösteriyor.

    bilenler bilir ama bilmeyenler için biraz bahsedeyim. neil strauss eskiden her anlamda vasat bir adamdı. özellikle kadınlar konusunda sürekli başarısız ve korkaktı. bu duruma son vermek için kendisini değiştirmeye başladı. bu süreçte mystery (pua) ile tanıştı. mystery ona oyun dünyasının kapılarını açtı ve neil strauss kendisini 3 yıl içerisinde çok fazla değiştirdi. öyle ki dünyaca ünlü kadın avcısı style pua olarak tanınır oldu. oyun kitabında 3 yıllık süreci roman olarak anlatıyordu.

    oyunun kuralları kitabında ise bu 3 yıllık süreçte kendisini başarıyla ulaştıran yolları anlatıyor. kendisini değiştirmek ve geliştirmek için uyguladıklarını görev olarak kitabında veriyor. elbette kendisini geliştirmek için çok fazla şey deneyimliyor fakat bunlardan sadece kendisini başarıya ulaştıranlardan bahsediyor.

    kitabın içerisinde gerçekten işe yarar görevler var. tam anlamıyla türkiye kültürüne uyarlamak mümkün olmasa da bazı gerçekler evrensel nitelikte olduğundan dolayı türkiye'de uygulanabiliyor. yani kitabı okurken neyi uygulayıp neyi uygulamayacağınız size kalmış.

    kendisinin de bahsettiği gibi bu kitap tek solukta okunup bitecek bir kitap değil. bu kitap 30 gün boyunca size yapmanız gerekenleri söyleyen gerek yazılı gerek uygulamalı görevleri olan bir kitap. kitabı okurken not defteri kullanmanız şart.

    bu arada bu kitap kız tavlama taktikleri tarzında bir kitap değil. bu kitap kendinizi geliştirmeniz açısından gerçekten yararlı görevler veren bir kitap. özellikle özgüven problemini aşmanız konusunda oldukça yarar sağlayacak görevler var. öyle ben mükemmelim diye kuru kuru telkin verdirmiyor. size değer katacak görevler veriyor siz de kendi değerinizi arttırmış oluyorsunuz doğal olarak.

    kitap çoğu yerde tükenmiş. pdfsini ise bulmanız çok çok zor ama merak etmeyin ben sizin yerinize buldum.

    https://pdfkitapindir.xyz...n-kurallari-neil-strauss/ şuradan indirebilirsiniz
    ···
   tümünü göster