/i/Tespit

  1. 1.
    0
    meryemin kocasına gelmeden önce, tuncerin tarih öncesi vukuatlarına değinelim. tuncer bu hacı hoca işinin temellerini askerden geldiği zamanlarda atıyor aslında. yanlış hatırlamıyorsam askerden 93 gibi bi zaman diliminde geldiğini ifade etmişti. programa telefonla bağlanan vatandaşın birisi 98 97 gibi tuncerden hocalık hizmeti aldığını beyan etti. yani tuncerin olayları 2008 de 2009 baş göstermiyor bir anda. bunun uzun bi geçmişi var ki bu gerçek, tunceri azılı bir iblis yapıyor. bu işlerler uzun yıllar uğraşan birisi normal olamaz. aşağıda tuncerin insanlar üzerinde uyguladığı yöntemlerinin sebeplerine değineceğim, eskiden okuduklarımdan filan bildiğim kadarıyla.

    gelelim meryemin kocasına, bu adamın meryemi fuhuşa zorladığına dair şahit ya da kanıt göremedim ben, eğer öyle bişey olsaydı telefonla birisi kesin programa bağlanır şu zamanda şurda gördüm derdi görmesede duydum derdi konu komşu. bana göre meryemin kocasıyla arasının bozulmasını fırsat gören tuncer, ahmeti saf dışı bırakmak için bişeyler yaptı. belki aklından öldürmek geçmiyordu o zaman, fakat sonunun ne olacağını da bilemedi. bundan isanında fatihinde haberi var aileleri karşı karşıya getirip kademeli iftaraya sürükleyende bu olay. bu raddeye gelinmesinin asıl sebebi çocuklara uygulanan tecavüzler işkenceler değil dikkatinizi çekerim, meryemle kızının kaybolmasına artık dayanamayan iyice deliren havva hanım.
    birde tuncer, ahmetin öldüğü yıllarda gözü iyice karalaşmış üst level bir iblis. kendi çocuklarına karısına, meryem ve çocuklarına yaptıklarına bakarsak tecrübelide. ailenin bireylerinin tutarsızlıklarına baktığımızda ise gayette başarılı olduğunu görebiliriz.
    bu arada isanın ve fatihin kendi yeğenlerine tecavüz ettiklerini düşünüyorum, tuncer ileride sus payı olarak kullanmak için bunu düşünebilecek zekada. çünkü bu moronluklarının başka açıklaması olamaz.
    tuncerin karısı emineye hiç girmiyorum, kendi çocuklarına yapılan tecavüzlere işkencelere bu denli sessiz kalabilen birisi şeytanın uşağı olabilir sadece başkalarına neler yapar.
    ···
   tümünü göster