1. 1.
    +5
    bunu diyen karının dıbına kolumu sokasım geliyor. ulan dıbına koduğumun evladı ben kıskanıyorsam seni pohpohlamak için ya da sen benim kıskanmamdan zevk al diye kıskanmıyorum kıskanmak erkeği rahatsız eden bir duygudur kıskandırmayın. ha sürtüklük yapıyorsanız ve yanınızdaki bin sizi kıskanıyorsa da

    "kıskançlığı abartıyorsun cemaaaaal" diye zırlamayın. nedir yani seni bakkalın çırağından kıskanayım ama bizim takımın forvetinden mi kıskanmayayım defans olarak :D harbi boş konuşuyonuz mantıksız sıçıyonuz gibeyim dıbınızı yurdunuzu. kıskançlık yaptığımız için bir sürü kavga çıkarıyonuz peki güzelim sana güveniyorum kıskanmayacağım deyip bunu yaptığımızda bambaşka bir kavga çıkarıyonuz. ondan sonra da lafınız beş para etmiyor bilin.

    ayrıca giberim bu kadar mal olmayın siz de erkeği kıskanmayın az güvenin dıbına koyim. sınıftaki güzel olan her kızı gibecem diye bir kural yok. tamam bura üniversite herkes birbirini gibiyor ama ben seni gibmeye karar verdiysem derste not aldığım kızı gibmemeye karar vermişim demektir. bu kadar basittir beyin özürlüler.

    özet geç bin: ya kıskanılır ya kıskanılmaz, arası yok bunun.
    ···
   tümünü göster