/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +11 -1
    Bu yaşıma kadar 2 kadın hariç birlikte olduğum flörtleştiğim yattığım kalktığım her neyse hiç birini insan yerine bile koymadım ve hepsi kuyruk gibi yapışıp daha çok sevdiler daha çok değer verdiler ya da verdiklerini sandılar takıntı belki de ama hepsi istisnasız böyleydi. Hiç giblemeyip en ufak değer vermeyip hiç adım atmayıp zerre çabalamadığım da her seferinde el üstünde tutuldum en sevilen oldum. Birisiyle tanıştım geçenlerde , çok güzel çok farklı geldi hiç sıradan değil çok başka bişeydi. Uzun bi aradan sonra huur cocukluğunu bırakıp birini sevdim , gerçekten sevdim değer verdim ve bunu bütün imkanlarımla hissettirmeye çalıştım maddi manevi. Sabahtan beri bi türlü ulaşamadım bugün.20-25 kere aramışımdır cevap yok , bi ton mesaj hem whatsap hem sms , yine cevap yok.5 dakika önce whatsapta çevrimiçi oldu ve şöyle yazdı ;

    "Sinirliyim , sıktı çünkü"

    Bu hayatta huur çocuğu olursan kazanırsın gibersen sevilirsin seversen gibilirsin kuralı bi kere daha beynime kurşun gibi saplanmış oldu.

    Başka anlatıcak birini bulamadım , siz de gibler misiniz bilmiyorum gerçi öyle yazayım dedim belki içinizden birinin işine yarar aynı hataya düşmez.

    Esen kalın
    ···
   tümünü göster