/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -2
    Geçen yıl bu zamanlar netflixin ilk ay ücretsiz paketinden faydalanıp iptal ettirdim. Şimdilerde evime internet bağlattım ve dedim ki şu akıllı televizyondan faydalanalım dizipub gibi siteleri güvenlik gerekçesiyle açmıyor. Bugün farklı gmail farklı kart ile ücretsizden faydalanma kurnazlığında bulundum yapmaz olaydım.

    Neyse giriş yaptım bir anda benim eski hesabı bağlamış hesap kısmına girdim çıkış yapmak için paketler geldi önüme ultra hd\'ye bastım. Düşüncem şuydu ilk önce paketi seçip sonra mı üye oluyoruz lan? Basmamla beraber kartınızdan ödeme alınmıştır iyi seyirler dedi. giberim lan iyi seyirlerini bende ultra hd izleyecek ağız mı var.

    Kartına girdim çoktan çekmişler bile 40 tlyi. Aradım netflix canlı desteği evet tamamdır geri ödemeniz sağlandı üyeliğiniz iptal edildi yalnız uluslararası bir şirket olduğumuz için iade 30 güne kadar sürebilir dedi. Anasını gibtimin çocukları bir emin misiniz butonu bile koymadan saniyesinde parayı çekiyorsunuz ödemesi mi geç sürüyor anasını gibtiklerim bu günde fatura ödemem var bak dellendim.

    Neyse beyler kıssadan hisse gibtir edin dizipub, dizimag vs. candır aradığınız her diziyi filmi bulursunuz Ronaldinho reyisi de anar izlersiniz. Olmayanı da izlemeyiverin amk.
    ···
   tümünü göster