/i/Tespit

  1. 1.
    +47 -6
    Sadece bana mı saçma geliyor beyler?

    Ulan çocukluğumda tom'u tutmakla başladım. Ulan bir türlü yakalayamıyordu Jerry'i. işte en son bi kere yakaladı tom bunu. Ben bir sevindim anlatamam. Sonra mal ne yaptı ne etti yine kaçırdı ama olsundu. Sonuçta yakalamıştı. Daha sonra bir kaç kere daha yakaladı ama mal hiçbirinde yemedi.

    Sonra "beep beep" diye öten bir kuş vardı. Abi ben hayatımda hiçbişeye bu malın çıkardığı sese sinir olduğum kadar sinir olmazdım.

    Neyse efenim büyüdük ama hala kötülere bayılıyorum. Çünkü kötüler daima daha zeki oluyor. iyiler gibi ahlak abidesi değiller: daha bizdenler. Şahsi ihtirasları var. Fakat bu kötülerin mal bir huyu var: film boyu filmi domine ederler, iyilerin ağzına verirler. Fakat filmin sonuna gelince birşeyler olur yine yenilirler.

    Tanım : Kaybedeceğini bile bile taraf tutmaktır kötüleri tutmak. Fakat mal iyileri tutmaktansa zeki kötüleri tutmak çok daha mantıklıdır kanımca.

    farz olan edit: fotoğrafa koyduğum jokerin filmin kazananı olduğunu biliyorum. Zaten bu yüzden koydum onu oraya. Bir nebze olsun içimi rahatlatan karakterdir kendisi
    ···
   tümünü göster