/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 126.
    +13
    ben ciddi ciddi bsgye aşık olduğumu düşünmeye başlıyordum. sınav zamanı yaklaşıyordu ama gibimde bile değildi. her akşam uyumadan gördüğüm son şey olsun diye onun fotoğrafına bakıp uyuyordum. hatta bir süre sonra duvar kağıdı yaptım en sevdiğim fotoğrafını. okuldakiler gördüklerinde sorardı güzel kızmış sevgilin mi diye. yok eskiden sevgilimdi hala seviyorum ama derdim. lan sevmeye başladım kızı yokluğunda amk.
    sınav zamanı artık gelmişti. biz erkekler çok iyi anlaşan 8 10 kişilik bir ekip kurmuştuk. benim ingilizcem iyiydi bir tek. diğerlerinin nerdeyse hepsi kötü amk. liseye geçene kadarmış herkesin olayı. sonrasında züt baş dağılmış toplayamadık. neyse ki bizim basketçi yusufun beyni hala derslere çalışıyordu da planlamamızı yapmıştık. yusufla ben en arkanın bir önünde oturduk. arkamıza alperenle çağatay. önümüzde hasanla zeyd. sol tarafımız pencere sağ tarafımızda da son ittifak erk ve diğer yusuf.
    benim dünya gibimde değildi o yüzden zütüm yediği için yusufun yanına oturmuştum. ben 10 tane küçük kağıt hazırlamıştım. sınav matematikti on soru klagib. yusuf çözecek ben de öne arkaya dağıtım işini yapacam. lojistik bende yani. başladı yusuf çözmeye bende kağıtları öne veriyorum ordan alıp arkaya veriyorum ama yan tarafa bizim beceriksiz korkaklar veremiyor. napim dıbına koyim pencere kenarındayım ben mi uzanim oraya da. ben dört kişinin lojistiğini yönetirken yandan bana sövüyorlar. senin dıbına koyim hadi gönderin cevapları diye. o arada süre iyice azaldı ben de artık tüm cevap kağıtlarını topladım kendi sınav kağıdıma geçirmeye başladım. erkle yusuf artık sesli sövüyorlar dıbınıa koyim sizin de planınızında diye.
    ···
   tümünü göster