/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +16 -1
    hala hatırlarım mavi tonlarında kendisine çok yakışan bir kareli gömlek giymişti o gün. hiç özenmemişti ama özense bu kadar yakışabilirdi. bu sefer çamlığın daha öncesinde karşıladı beni oraya kadar yürümeyi teklif etti.
    bsg:annem her akşam kızmama çok kızıyordu biliyor musun
    k:doğrudur bundan sonra ona göre buluşalım o zaman aşkım
    bsg:yok artık kızmıyor seni anlattım ona. aslında sevdi de benim anlattıklarım kadarıyla. bir ara tanışmak ister misin?
    k:açıkçası böyle şeyleri sevmem, utanırım ve çok erken
    hevesi yokmuş zaten bozulmadı hiç
    bsg:öyle diyorsan öyle olsun aşkım. ablam da bizi çok kıskanıyor biraz sana kıl oldu açıkçası
    k:neden ne yanlışım oldu ki ona
    bsg:seni çok seviyorum her akşam seninleyim ya. kendi yalnız tabi kıskanıyor bizi. neyse gel şu tekelden birer bira alalım. sonra da çamlığa geçeriz.
    k:olur alalım
    içeri girdik. ben tahmin etmiyordum ama tahmin edilmicek birşey değildi. mahallesinin tekel bakkalıydı tabi ki birbirlerini tanıyabilirlerdi. (adamın adını sallıyorum unuttum amk 9 yıl olmuş o kaytan bıyıklı herifi mi düşünecem)
    tekelci:ooo iyi akşamlar bsg kızım
    bsg:iyi akşamlar cemil amca. bak bu erkek arkadaşım burak.
    dedi ve öptü. benim kafa pili şarj olmuş vibratör gibi titreşime geçti. niye utandırıyon karakterimi bilerek huur. aldık biraları çıktık dışarı
    k:ya niye beni zor durumda bırakıyon sen?
    bsg:hoşuma gidiyor öyle utanman
    k:yapma bak bidaha. tekelciyle tanışsam nolur tanışmasam nolur
    bsg:niye öyle diyorsun beni tanıyan herkese bahsediyorum seni. erkek arkadaşım olduğunu biliyorlar hep.
    k:tamam demedim bir şey
    geçtik köşemize. o akşam abazalığım üzerimde değildi. birincisi yunus yoktu ikincisi de yunus yoktu. bir diğer sebep olarak ama bana olan yakınlığı ailesinin ve çevresindekilerin beni bilmesi olabilirdi. hoşuma gitmişti. ben kızı sahiplenmemiştim ama o beni kendine sahip görmüştü çoktan. adam akıllı ilk kez o zaman birbirimizi tanıyacak bir sohbet etmiştik.
    babası terketmiş huur çocuğu. öyle baba mı olur. dünya güzeli kızın var dıbına koyim. (ablası zütüme benziyor belki ablasının çirkinliği ağır basmıştı terketmesi için) e kız belliydi. annesi kim bilir nasıl güzeldir. öyle adamın dıbına koyim dedim içimden. ayrıca kız benden daha başarılıydı anlattığını göre. o gece birbirimizin ailesinden ve arkadaşlarından sohbet ettik bazen dertleştik bazen de güldük. biraz da yiyiştik ama baboli bile sakinliğini çok bozmamıştı pantolon altında. biraz daha alışmıştım o gece bsg'ye.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster