1. 1.
    -1
    Uzun uğraşlarım sonucu ve araştırmalarım doğrultusunda yaptığım çalışmalar dahilinde sizlere en güzel kızları , en yakışıklı erkekleri nasıl ayarlayabileceğiniz den bahsetmek istiyorum...

    Öncelikle birazcık genel olarak hayata bir bakış açınız olsun, kendi ilkeleriniz ve duygularınızla birlikte hobileriniz olsun.

    1-Cep telefonunuz ortalama iyi fotoğraf çeken bir cihaz olsa yeterli.

    2-Çekilen fotoğrafa efekt nasıl uygulanır biraz çalışın öğrenin.

    3-Sonra VSCO isimli uygulamayı indirin ve haftada en az bir kaç fotoğraf yükleyin, düzenleyerek ve biraz efektif olabilir.

    4-ilk 1 ay profilinizi arkadaşlarınızla bile paylaşmayın.

    5-Sonra yavaş yavaş gezin bakın instagram'a VSCO yazınca çıkıyor zaten kullananlar Sizinle muhtemelen aynı şehirde yaşan bir kullanıcı bulmaya bakın instagram üzerinden.

    6-Ardından hemen takip edin VSCO'dan ve fotoğrafı beğenin size geri dönüş yapar mutlaka.

    7-Daha sonra Merhaba falan yazın özelden mesaj atın fotoğraflardan konuyu açın sohbet gelişir zaten.

    8-Sizin karakterinizle alakalı ne çok samimi olun ne de çok soğuk davranın ortasında karar verin.

    9-instagramdan profilini inceleyebiliyorsanız inceleyin VSCO'dan karakterine göre ortak yanlarını bilerek hareket edin ki etkileyin.

    10-Son olarak sohbet kıvama geldiyse önce instagram isteyin 2 fotoğrafına beğeni atın ardından telefon numarasını isteyin 2 gün whatsapp'tan falan kaynatın ve sonra gündüz vakti arayın o kişi diyin ki seninle görüşmek istiyorum.

    Bu kadar basit bir yol özellikle erkekler için diyorum beyler mal gibi yazmayın elit ve cool olun bakımlı olun her zaman son şansınızmış gibi yaşayın bu hayatı.
    ···
   tümünü göster