/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    -7
    evet gençler. olay taze bir olaydır, sizlere detaylı bir özetini geçeceğim.

    okulda bir kız var ve ben bu kızdan yaklaşık 2 aydır hoşlanıyorum ama onu hiç tanıyorum sadece sürekli okulda görüyorum. ilk başta beni okulu yemekhanesinde bayağı kesti, 2 ay süre bayağı kesişerek geçti, bir gün bu dersten çıkarken ben baykuş gibi kafamı arkaya çevirip bakınca bununla göz göze geldim ve dedim ki aha yakalandık, çünkü normalde bununla göz göze geldiğimde direkt kafamı çevirirdim ama bu sefer böyle bir fırsatım da olmamıştı, artık her şeyi biliyordu (tahminimce) artık iş başa düşmüştü gidip konuşacaktım.
    bu olaydan 1,1 buçuk hafta sonra da beni okula gelirken görmüştü, etrafta da kimse yoktu, bu sefer bu arkasını dönüp bana baktı ben de ona bakıyordum tabi ki, orada biraz beni cesaretlendirmişti, bende bu olaydan bir hafta sonra bunun yanına bir kız gönderdim, hani müsaitse istemeye gideceğiz der gibi :D, her neyse bizim kız bunun adını, sevgilisi olmadığını öğreniyor ve benden bahsediyor gözlüklü çocuk diye vs. ama cesaret edip gelemiyor diyor, sevdiğim kızda o zaman cesaretini toplasın gelsin konuşsun diyor, neyse gençler bu ikisi içeri giriyor, sevdiğim kızda bir kantin kapısından girdiği gibi hızlı bir şekilde öteki kantin kapısından çıkıyor bnm gönderdiğim kız sevdiğim kız hakkında çok heyecanlıydı konuşurken ve utandı ondan hızlıca gitmiştir dedi, neyse gençler araya hafta sonu girdiği için falan ben bu olaydan 4 gün sonra bu kızın karşısına geçip konuşabildim, oturduğum da şöyle muhabbetler döndü;

    B : Ben
    S : Sevdiğim

    B: Müsait mi ?
    S: Evet
    B: Geçen gün yanına kız gelmişti benden bahsetmişti, aslında direkt benim gelmem gerekiyordu bu biraz yanlıştı,
    S: Evet ama ben seni beklemiyordum. (BEN ŞOK)
    B: Kız demedimi sana gözlüklü çocuk diye (Halbuki koca kantinde tek gözlükle erkekte benim)
    S: Hayır Demedi. (Dedim Tufaya mı geldik acaba)
    B: Peki, ne sen düşünüyorsun bu konu hakknıda (ilişki hakkında soru soruyorum burda)
    S: Bilemiyorumm
    Bu cevaptan sonra 2-3 saniye bir sessizlik oldu,ben biraz zaman isteyeceğini ve konuşacak bir şey kalmadı endişesi ile çok hızlı davranmaya başladım
    B: Benim hislerim açık (SIÇIŞ NOKTAM BURASIDIR :D )(Bunu da zaman isteyeceğini tahmin etmem üzerine söyledim, hani ben beklerim anlamında)
    S : Ben okuldaki kimseye karşı bir şey hissetmiyorum ama istersen arkadaş olabiliriz.
    B: (KEŞKE BURADA ARKADAŞLIĞI DiREKT KABUL ETSEYDiM iLERiYE DÖNÜK BiR HAMLE KAZANABiLiRDiM), Zaten ilk başta arkadaş oluruz sonra olacağı varsa zaten olur. (Ben burada aslında uyuşamazsak arkadaşta olmayız, belkide hiç sevgili olmaz çok iyi arkadaş oluruz demeye getirmiştim ama sanırım o yanlış anladf.)
    S: Yaa bu da pek doğru olmaz sana karşı umut vermiş olmak da istemem (Zaten ben bir önceki sözlerimde umut beklemediğimi belirttiğimi düşünüyordum ama bu söz üzerine de zaten umut beklemiyorum dedim)
    B: Teşekkürler (tam masadan kalkar gibi olurken)
    S: ismin ne ?
    B: dudesss
    S: benimde ***, zaten söylemiştir(burada onun yanına ilk gönderdiğim kızdan bahsediyor, sevdiğimin ismini bana söylediğini tahmin ettiği için)

    sonra ben masadan kalkıyor bu kızın yanına gidiyorum ve dediğim ilk şey, sen buna gözlüklü çocuk vs. dememişsin dedim, o da hayır söyledim dedi, bu kıza da inanıyorum söylemiştir muhtemelen sevdiğim böyle söylediğini unutmuştur.

    evet gençler ne düşünüyorsunuz. ben bu kızla tanışmak konuşmak istiyorum, bununla bir kez daha konuşup daha sakin bir şekilde beni yanlış anladığını, arkadaşlığın benim açımdan sıkıntı olmadığını fakat onun onu sevdiğimi bildiği için onun açısından sıkıntı olacağını eğer o sıkıntı etmeyecekse arkadaş kalabileceğimizi söylesem mi, ve yanlış anlaşılmalar olmadan daha açık bir şekilde umut vs. beklemediğimi söylesemmi. çünkü hala seviyorum ve denemek istiyorum.
    ···
   tümünü göster