/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +20
    o gün sevgili olup ayrıldık. bana her akşam zütünde pireler uçuşsun diyen kız iyi geceler aşkım yazdı amk. ben ya kendi kişiliğimden ya da yeni olduğumdan bu durumlara yılışık sevgili moduna girememiştim.
    ertesi gün okula fethedercesine başım dik özgüvenim tam gittim. sanki sevgilim var demicem de anasını gibip bide üstüne dövecektim o osman binini öyle bir endamın içindeyim. buldum bu bini
    osman:kanka naber ya (amın evladı hep böyle kırık kırık ya yu ile konuşur damalı pantolon giyerdi)
    ket:iyi senden naber
    o:iyi valla nolsun
    k:sozumu tutim kanka buse... (soyadını da söyledim) bunla çıkıyoruz
    o:hadi lan o senle cıkar mı
    k:sen nerden tanıyorsun?
    o:olum o kız popüler lan
    bizim zamanımızda vardı ooo şu şöyle yapmış bu şunu taklaya getirmiş falan diye. özellikle graffiti ortamlarında hatta eline sprey boya değmiş her bin kendince popülerdi.
    k:neyse işte onla sevgiliyiz biz
    bunu dedikten sonra düşündüm. ya ilk sevgilim huurysa. bu zütümün kenarı nerden tanıyor olabilir diye düşündükçe düşündüm. haftasonu geldi yine o zamana kadar okulda felç şakaları simiiiit diye koşup onu bunu dövmeler okulda ekşın bu kadardı.
    buseye mesaj attım dersaneye gidince. o da bekle seni arkadaşlarımla tanıştıracam bugün diye geri dönüş yaptı. ben düşünüyorum birini bizim yunusa yapıştırırım birini ahmete birini ona falan. (yunus ile ahmet ikilisini unutmayın beyler)
    kız bi geldi yanında dört erkek amk. bende caz edecek birisi değil cazı bilmeyen bir sütüm. amk caz müzik ne onu bile bilemezdim. herşey rap müzikdi bizim için. neyse tanıştırdı cocukları hiçbirinin adı yok huur cocuklarına bak hele sen hepsi bir tag mi ne gibim işte graffiticilerin kullandığı birbirine öyle sesleniyor. bide böyle bir havaya giriyorlar falan. (benim kızın da vardı da söylemicem ifşa olabilirim. zaten o yüzden bu kızı tanıyorlarmış popülermiş.)
    sonra andavallardan biri çıkıp 'ooooo ket sen misin?' dedi ben o zamana kadar tanımadığın insanların seni tanıdığı gibi bir durum olduğunu bilmiyordum. sosyal medya da en fazla facebook amk.
    ···
   tümünü göster