/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +32
    o gün okuldan sonra eve gittim ergenliğe girişin de verdiği acıya yönelme eğilimiyle sanırım yıkıldım. günlerce yüzüm asıktı bu bini okulda görünce kaçar oldum yüz yüze gelmemek için.
    derken dersanede bir kız sürekli laf atıyor naber rapçi falan diye ve arada bakıyor falan. dersanenin serseri tayfasından bir kız. ben de rapçiyim bol giyiyorum eşofmanın zütü yere değiyor nerdeyse. onun da tshirtleri diz kapağına geliyor. öyle tipleriz.
    lan dedim içimden nolursa olsun amı var mı var güzel mi eh işte amı var. yanıma yakışır mı desem amı var. e daha ne o zaman dedim ve tekrar denk gelmeyi gözledim.
    haftasonu oldu gittim dersaneye bu kantinde takılırdı sürekli baktım yok. sınıfına baktım yok. amk kızı bi plan düşündüm üzerinden onu da yok etmişti. derse girdim yine yıkıkça ne tak yicem diye düşünüyorum. neyse ilk ders bitti dışarı çıktım dolanıyorum öyle boş boş sonra bu kızı gördüm. naber rapçi dedim. gibtir git ya dedi. ananı gibim özgüven ekgibliği çekiyorum zaten bu da aldı kürekle vurdu üstüne. bir iki çocuk duymuştı kıkırdadılar binler. neyse ben salmışım dıbına koyim kendimi tekrar inek ve yıkık öğrenci moduma ve derslerime sarılmaya karar verdim o gün. (okulun ikincisiydim sövmeyin giberim)
    bir hafta yine boş geçti okulda rutin şeyler erkeklerle pandikli şakalar felç felç hareketler. sonunda haftasonu geldi çattı. ben dersaneye girerken bi baktım bu kız kapıda sağa sola bakıyor. kafamı eğdim ve allahım kör et huuryu birkaç saniye ne bilim inme insin de şu kapıdan yüzüm kızarmadan geçim ne gerekirse yapacam dedim. ama tabiki kahpe direkt gördü beni ve seslendi. 'rapçi gelsene konuşalım seninle'
    ···
    1. 1.
      +1 -2
      Hafta sonu ayrı yazılır öğren bunu dıbını dağlarım
      ···
    2. 2.
      0
      Rezerve
      ···
   tümünü göster