/i/Tespit

  1. 1.
    +15 -1
    Böylelikle bi 600 yıl geridende olsa europa yi yakalayabiliriz,tum gelişmiş ülkelerde kilise-papaz vb. Parasını cemaat ödüyor.

    rahipler pazar ayini sonrası cemaatten gelen bağışlar ile masını aliyor. yeteri kadar bağış gelmesse ya devlet kiliseyi konserhane müze kurs sergi vb. Ye çevirip dini görevlileri başka yere atıyor yada fullden kapatıyor. Böylece halkin dine ilgi duymadigi yerlerde hem kilise gereksiz yer isgal etmiyor hemde herkes istedigi gibi yasiyor.

    Türkiye dede aynısı olmalı,ne kadar anlamak istemesenizde bu ülkede yaklaşık %25 %30 oranidnda bi ateist-deist-yahudi christian  vb. bi gayrimüslim kitlesi var

    ,ve bu oran genç nüfusta giderek artıyor, bu kitle neden ateist olduğunu öğrendiği takdirde kafasını silaha dayayacak veya kendisini direk dışlayacak, dünya görüşü kapkaranlık yobaz bi kitlenin binasının parasını ödemek zorunda olsun ki.. suanki non-muslim lerle "hüloooğ-allaou akbar" cı tayfanın dünya görüşleri zerre uyuşmuyor mesela.

    Camiler cemaatten gelen bağışlarla ayakta tutulsun, imamların maaşı %600 ü bulan sigara alkol vergilerinden değil de müslüm tayfanın çabasıyla ödensin. sonucta çok müslüman siniz ya bu kadarinida yapmayi başarırsınız heralde.
    ···
   tümünü göster