/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    0
    annenizle birlikte oturmuşsunuz koltukta. Çekirdek çıtlatıp televizyon seyderediyorsunuz hoşbeş sohbet ediyorsunuz her şey tıkırında derken. Birden bi sarsıntı başlıyor böyle nasıl bi sarsıntı ama siz korkup annenizin kolundan tutuyorsunuz deprem mi oluyor diye düşünmeye kalmadan her şey bir anda bitiveriyor Annenizle birbirinize soruyorsunuz ne oldu diye Sonra merak edip evden çıkıyorsunuz işte kapıyı açtınız sokağa çıktınız etrafınıza bakınıyorsunuz tanıdık hiç bir erkek yüzü göremiyorsunuz Allah allah diyip yürümeye başlıyorsunuz 100metre 200metre derken bir an fark ediyorsunuz ki sokaklarda hep kadınlar var hiç erkek olmadığını fark ediyorsunuz. Eve dönüyorsunuz haberleri açıyorsunuz anneniz ne oldu diye soruyor bilmediğinizi söylüyorsunuz. Haberleri izlerken bir anda Flaş Haber diye ekrana yazı çıkıyor televizyonun sesini yükseltiyorsunuz Kadın spiker açıklama yapıyor -Sebebini bilmediğimiz bir sarsıntıdan ötürü Dünyada hiç erkek kalmadı, sadece kadınlar hayatta.
    Diyorsunuz ben hayatta kaldım bunu dünyaya yaymam lazım Haber ajansları ile görüşüyorsunuz Dünyada tek erkek kaldığınızı bildiriyorsunuz falan derken düşünmeye başlıyorsunuz acaba ne yapabilirim diye. Tabi ki abazalığın verdiği istekle beraber paso gibiş üzerine düşünüyorsunuz öyle de oluyor istediğiniz her kadınla gibişiyorsunuz günde 8 saat uyku 4 saat ihtiyaçlarınız geri kalan 12 saat paso gibiş bi süre sonra gibiniz kurumaya başlıyor diyorsunuz ki her kadınla birlikte olamam sadece ünlüler ve mankenler ile...
    Rihanna amerikadan ayağınıza geliyor nolur gib beni diyor siz dünyada tek erkek olduğunuz için Rihannayı elinizin tersi ile itiyorsunuz lükse bakın o derecesiniz hayatınız sadece güzel kadınlarla birlikte olmak üzerine oluyor derken. Uyanıyorsunuz oturma odasına geçip bakıyorsunuz anneniz çekirdek çıtlıyıp televizyon izliyor biraz önceki rüya aklınıza geliyor diyorsunuz ki rüyaların tersi çıkarmış sonra neyse ki rüyaymış diyip annenizin yanına oturuyorsunuz televizyon izliyorsunuz beraber ama aniden bir sarsıntı başlıyor korkup annenizin kolundan tutuyorsunuz rüyam gerçek mi oluyor derken haberler de Erkek spiker -Bilmediğimiz bir sebepten ötürü Dünyada kadın nüfusu son buldu diyor. Ama siz annenizin kolunu tuttuğunuz için anneniz hayatta kalıyor.
    O saniyeden sonra ne yapardınız?
    ···
   tümünü göster