1. 1.
    +7 -1
    Evet beyler öncelikle nedir bu Black Friday ? Amerika'da satıcıların yıl sonuna doğru stokları tüketip nakit para girdisi sağlamak için ve ciroları yükseltmek için ürünleri geliş fiyatına bile verdikleri bir satış yöntemidir. Sistem amerikada gayet güzel işliyor eyvallah fakat gel gelelim ülkemize. Açıklıyorum:
    Ülkemizde oluşan black friday sistemi ise tamamen aldatmaca. Nasıl mı ?
    Satıcı 100 TL'lik bir ürünü bir gece 200 TL olarak fiyat değiştirir ve şekilli şüküllü albenili yazılarla "%25 indirim, sepete ek %25 indirim" vs şeyler yapıp aynı ürünü 150 TL'ye satar ve senin ruhun duymaz hatta ortalıkta zekiyim, kurnazım vs diye dolanırsın bir başarı elde etmiş gibi halbuki adamlar seni gibti haberin yok. Neredeyse 10 yıldan beridir internet üzerinden satış yapmaktayım ve artık her türlü kurnazlığı çözdük diyebilirim. Dün de işim gereği ve araştırmacı olduğum için bi kaç siteye gireyim dedim saat gece 1 civarında N11 bakımdaydı, morhipo bakımdaydı, hepsi burada bakım çalışması yapıyoruz diye siteye girdirmiyordu, hatta şundan yarım saat önceye kadar GittiGidiyor'a üye girişi dahi yapılamıyordu. Demem o ki bu tarz oyunlara gelmeyin ve size hayatta daima lazım olacak Dipnot kralını bırakıyorum.

    Dipnot:Alışveriş yapmadan önce 3 yere fiyat sorunuz,3 farklı kaynaktan fiyat araştırınız daima kârlı çıkacak olan taraf siz olacaksınız.

    Okuyan ne demek istediğimi anlamıştır okumayanın dıbına koyim boşa para versinler
    ···
   tümünü göster