/i/Tespit

  1. 26.
    +1 -3
    Cok emek harcayarak ne yapmıs lan bu chp tek parti, ismet inönü dönemini de biliyoruz, 94 öncesi istanbulun halini de,
    Erdoğanın yaptıklarını hangi lider yaptı bu güne kadar? Liseye gidiyorsun bi gib bilmeden paylasım yapma
    ···
    1. 1.
      0
      bilmiyosan söyliyim CHP tek parti döneminde (AtaTürk devrinden bahsediyorum) 46 fabrika açıp ülkenin normal sanayisini %51, tekstil sanayisini %80 ilerletmiştir. Sonra recep gelsin bunları satsın, Aziz Sancar'ın ve ilber Ortaylı'nın yetiştiği eğitimi gibsin, başörtüsüzlere gavur desin, Türkçülüğe bölücülük desin, ekonomik krizin aslında olmadığı yalanını atsın sonra fetva versin, Menderes'in başımıza illet ettiği IMF'yi ismet inönü illet etmiş gibi konuşsun, beleş çay beleş kek desin oy toplasın (ki ben seçim sonrası marketlere gittiğimdde hiç bir keki beleş görmedim), Türklüğü ayaklar altına aldık desin, suriyelileri alıp tecavüze ve hırsızlığa yol versin, bütün bunları yaptıktan sonra senin gibi kör ve cahil bi Ak koyun AtaTürk'e ve ismet paşaya laf etsin, oh dıbına koyim hayat size güzel (değil).
      ···
    2. 2.
      0
      Bende sana sçyleyeyim fabrika açılsa ne olacak? Elinde amerikan bayrağı sallayarak gezen inönü savunva sanayi, fabrikalarını kapattı amerikanın direktifiyle.. Düşün şimdi ne durumda olurduk açık olsaydı. Şimdi ak parti döneminde savunöa sanayi ihracat yapıyor 8 milyar dolar üertimi var 2 milyar doları ihracat.
      Önceden silah iha siha dışardan dileniyorduk şimdi kendimizi üretiykruz..
      inönü marshall yardımı almadı mı şimdi kıvırma inönü korkak bi adamdı garanticiydi ülkenin anasını gibti. Ayrıca tek parti dönemi ülkenin en karanlık dönemidir. insanşarın ibadet edemediği, camileri ağıra çevrildiği çocuklara biranın içirtilip özendirildiği, türkçe ezan zülmünğn yaşatıldığı.. Çok şükür o dönemleri atlattık.
      Beleş çay denişsin ulan ak parti kadar icraat yapan mı var sinirlendirme şimdi beni boş konuşuyon önce bir araştır sonra gel. Sağdan soldan duyma ezber laflarla siyaset yapma.
      ···
   tümünü göster