/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +5
    Sırf adı Bmw diye binmiyorsa bende bir tak bilmiyorum amk.Bu özelliklerle buna para verenin de amk.Kac sene öncesinin Nissan 200Sx i tokatlıyor bunu .Nm 250 imiş birde bir tak değil onlar
    ···
    1. 1.
      +2
      92 model arabada 2016 bmw konforu-yakıt tüketimi-teknik desteği-teknolojisini-yol tutuşunu bulabiliyorsan onu alalım
      ···
    2. 2.
      0
      Yol tutusta ve araba kullanırken verdiği hazda herturlu Nissan alır. Teknolojiye bence gerek yok insanlar arabaları daha hızlı olsun diye klimaları farları sokuyorlar. Konfor tabii ki de Bmw iyidir ancak böyle bir arabayı konforlu diye kim alır önemli olan hissettirdiği. Yakita gelince de fabrika verilerinde 9.1 gösteriyor.
      Yani diyeceğim panpa bu arabalar bu kadar para etmez.
      ···
    3. 3.
      +1
      Amk ergeni kac sene oncesini "spor" arabasi diyeceksin. Araclarin kullanim turleri baska.He bu entry giren essek de twin yazmis ne oldugunu bilmeden. Sana gelince Bmw ye binemiyosun diye tak atma. Kiyaslama yapacaksan ayni model (92/97) m3 le kiyaslayacaksin.
      ···
      1. 1.
        0
        Fiyatlara bak öyle konuş amk ben alternatif söylüyorum.Bmw M3 deseydi başka araba söylerdim
        ···
    4. 4.
      +1
      Willye Kardeşim ben senin kafayı anladım bunlar anlamaz ben eğer Bmw bineceksem m5 alırım 2000 model bunlar Bmwnin ruhunu taşımıyor Zaten.. Nissan konusundada Çok haklısın Çok farklı Spor Otomobilleri Var
      ···
    5. 5.
      +1
      Siz bir gibim anlamissiniz.Sen nissanin zamaninin en iyi arabasiyla simdinin orta sinif arabasini kiyasliyosun.iki aracin yapilis amaclari farkli.Sen nissan 200sx le anca 90li yillarin m3 lerini kiyaslarsan mantikli olur.
      ···
      1. 1.
        0
        Kardeşim ben fiyatı aşağı yukarı aynı olanları karşılaştırdım.Bmw tabii ki kötü değil lakin aynı fiyatlara belki de Nissandan bile iyisi vardır.
        ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster