1. 14726.
    +4
    Oynadığınız maçları kaybettiğinizde züt capsi istiyorlar sakın girmeyin. Önce arkadaş canlısı davranıyorlar, oyunu öğretiyorlar, oynatıyorlar. "Ajan" deyip ana avrat düz gittikleri birkaç nahoş olay dışında şen şakrak geçen birkaç günün ardından 1v1 oynayacaklarını söylediler, ilk maçta beni seçtiler. S*ksoloji nickli bir üyeleri ile oynadım ve kaybettim. Ben daha nasıl bir belaya bulaştığımı farkında değilken benden züt capsi istediler...

    Başta şaka sandım, "yaa demesene öyle .s" dedim ama aşırı baskı kafamda soru işaretleri yarattı. "kral" dedikleri elebaşı ve akronos nickli bir dayı pgibolojik baskı uyguladı. neden6 nickli üye de "seni evinden aldırırım!!" diye tehdit etti. Çok korktum. iki gün mühlet istedim ama iki saat içerisinde o zütü istiyoruz dediler. Hemen internette züt capsi aradım ve kime ait olduğunu bilmediğim bir görüntüyü gönderdim. incelemek için birkaç saniye beklettiler. "kimi kandırıyorsun bin??" dediler. "arşivimizde var zaten bu" dediler. "Sivaslı bi ziyaret etsin seni" dediler. o kadar çok korkmuştum ki... Hemen lavaboya kaçıp GR Matte Lipstickimle kabaetime "haxball" yazıp Canon 70D + 18-135mmlik kameramla geniş açıdan birkaç kare alıp gönderdim. "aferin" deyip onayladılar. Ben gözyaşlarıma boğulurken de random efektlerle güldüler. Kimsenin görmesine izin vermediğim kutsal bölgem için "biraz skinny ama birkaç kilo ile çözülür", "ışığın lob hatlardaki yansıması çok güzel, ne dersin kral?" gibi ahlaksız yorumlar yaptılar. Ben daha kendime gelemeden "ajan" diye not bırakıp banladılar.

    Yıllar geçti, acım hep taze kaldı. Lütfen bu oda dedikleri suç hücrelerine girmeden önce nelerle karşılaşacağınızı iyi bilin. teşekkürler.
    ···
    1. 1.
      0
      son zamanlarda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. sağol be müdür hhahahahahaha
      ···
    2. 2.
      0
      muhahaha sesli güldüm :D:D
      ···
    3. 3.
      0
      ahh o çılgın geceler, 2 kafir vardı ikisininde en özel, mahrem yerini görmüş olduk...
      ···
    4. 4.
      0
      caps alımı devam etmektedir...

      zütüne güvenen arkadaşları aramızda görmek isteriz.bu arada akronos nickli dayı ne demek amk
      ···
    5. 5.
      0
      https://resmim.net/f/6hoLzp.png
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster