1. 1.
    0
    Valla hayatlarını özel yaşasalar bu kadar sorun olmayacak ama gelmiş milletin gözünün içine sokmaya çalışıyorlar, ilgi çekmeye çalışıyorlar, başkalarına asılmaya çalışıyorlar, zevklerinin gösterdiği yönde gidip, hayvanları bile utandıracak bir hayatı kendilerine reva görüyorlar,

    Altı üstü basit bir hormon bozukluğunu kafalarında büyüte büyüte travestiliğe kadar zütürüyorlar, kurtulmak için en ufak bir çaba göstermiyorlar, ellerinden geleni yapmıyorlar, sonra herkesi bu rezilliğe alıştırmak istiyorlar, bu pisliğe ortak etmek istiyorlar.

    insan olarak acırım, üzülürüm, saygı duyarım, ama muallak olarak saygı duymam. Gecenin bir vakti Ankara Dışkapıda yürürken bir travesti görmüştüm. Üstüne mini etek falan giymiş, sigara içiyor, müşteri bekliyordu. Git dedim, hasta olacaksın. Kahkaha attı, gebereyim dedi. Yazık, bir insan olarak bir başka insana içim acıdı. Ama kimse kusura bakmasın, olayın kendisine hiçbir saygım yok.

    Tercih mercih değil bu, bildiğin toplum bir vücutsa kanser başlangıcı. karmakarışık bir hastalık, içinde hormon bozukluğu var, ilgi çekme hastalığı var, ateizm var, içki ve uyuşturucu var, insan sömürmesi var, hatta bazen dolandırıcılık var, yalan dolan var.

    Bu sebeplerle sözde onur yürüyüşünde hiçbir onur göremiyorum, onlar ve insanlık adına yüzüm kızarıyor.
    ···
   tümünü göster