/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    -1
    O geri gelsin istiyorum
    ···
    1. 1.
      +3
      aşka inanmak, aşk acısı çekmekten daha acınası bir durumdur.. Aşk olgusu nedir ondan bahsedeyim önce, günümüz sanayi devriminde; feminen davranışların huurluk damgası yememesi için uygulanan bir metotdur .Bkz; günümüzde eşini aldatan kadınlar "aşıktım yaptım", erkeğini bankamatik olarak kullanmak için " sana aşığım" tezlerini bu sebepten doğurmuştur. Kendi adlarını lekelememek adına yapılan bir saçmalıktır.. Aşkın olmadığın olsa bile geçici bir şey olduğunu anne ve babanın evdeki tartışmalarından çıkarabilirsin..

      Gelelim o geri gelsin mantığına... Gitmesinin sebebi sensin yeterince erkek değilsin... Sana tavsiyem kadınlara bakış açını değiştir ve pist feminen düşünceli hayatlardan uzak dur (bkz ; diziler).Kendini geliştir(fit kal, para kazan, kültür edin, insanları tanı), mutlaka iyi olduğun bir branş vardır... Sen kendini geliştirdikçe senin bahsettiğin "o" dan daha kaliteli ve alımlı kızlar senin altına yatmak isteyecektir
      ···
    2. 2.
      +2
      Ya olum neden aşkın nörobiyilojisini anlatmıyorsun adama? Tamam bu da doğru ama tam olarak değil amk. Dellendim yine ya.
      ···
    3. 3.
      +1
      Derdini gibim yazsaydiniz anlardim amk kim okuyacak bunları
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster