/i/Tespit

  1. 1.
    -1
    evet binler. kariyer.net'i hepiniz biliyorsunuz sonuç olarak. Elektrik müh.i bir panpanız olarak kendimi 3. havalimanına sokturmak istiyordum. başvuruları yaptım, evraklarımı hazırladım ve başladım başvuru sonucunu, 4 gün sonra melis adında bir panpikonuz beni aradı, ponçik ponçik bana sorular sordu cevap verdim ve 2 gün sonrasına beni mülakat için kemerburgaz göktürk starcbucks adresine yönlendirdi, saat 14. olan mülakatı 15. olarak ertesi gün değiştirrdiler.. neyse gittim bir mimar beni karşıladı. aynı zamanda elektrik yüksek müh. bir arkadaşımız. bana ismini ve alanındaki başarılarını anlatarak konumunu söyledi. tabi kabara kabara söyledi bunu, birazdan çinli CEO muz gelecek direkt olarak ingilizce kendini tanıtamazsan mülakata son vereceğiz dediler.
    neyse ben diyaloglu olarak ingilizce kendimi tanıttım (mal değiliz o kadar)
    ---
    ardından türkçe devam etmek istediğimi izah ettim mühendis arkadaşa, ingilizcem pek iyi değildir söyleneni anlarım ama bir cümle kuramam zaten ingilizce ağırlıklı bir eğitim almadığımı izah ettim. ısrarla mal gibi ingilizce bana soru soruyolar bende ısrarla türkçe cevap veriyorum, türk , çinli ceoya çeviri yapıyor falan..
    ---
    mülakatta ki klişe soruyu sordu soktumun salağı neden biz diye?
    ben de kaybedenin çocuğu olmaz diyerekten beni işe alırsanız size ilkleri yaşatacağım dedim koca starbucks da kim var neyse adamın kahkahasını duydu mal gibi kaldık 3ümüz :D
    ---
    ÖZET'!
    ingiliççe öğrenin mk
    ···
   tümünü göster