/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +7
    Sene 2008 Mayıs ayı. Askerden geleli 1 hafta olmuş, önüme dağ domalsa dağı gibecek abazalıkta dolanıyorum Antalya sokaklarında.
    Bir gün Işıklar'daki nargilecilerden birine gittim ( evet o zamanlar nargile kafeler gayet normal ve nezih yerler apaçi mekanları değil )
    Karşımda çok güzel çıtı pıtı sap sarı saçları, incecik beli, iri göğüsleriyle bir kız oturuyor. Biz baya bir kesiştikten sonra kız kalktı gitti.
    Ben tabi afalladım, zira tam kalkıp yanına gidip tanışmak isterken topukladı. Işıklar zaten küçük yer herkes herkesi tanır.
    Ortamlara takılıyorsa ve bizim ciggs tayfaya mensupsa ( evet zamanında o parti benim bu parti senin gezen, her sabah Ayda kuaföre gidip saç fönleten bir ciggs idim. neyse konumuz bu değil) ben bunu kesin bulurum dedim.
    Bir kaç gün araştırma vs sonucu hatunun kim olduğunu öğrendim. Nerelere gider, kimlerle takılır, hangi mekanlara gider vs her şeyi öğrenmiştim.
    Bir gün evden çıkarken annem neden hala ehliyet almadığımı sordu, dedim hiç gerek duymadım zira arabam yok, her yere yürüyerek giden bir adamım. Annem git kursa yazıl dedi.
    Gittim ehliyet kursuna yazıldım. Perşembe günü başlayacak evraklar vs tamamla gel dedi bende çıktım eve geldim.
    Bu arada hatunun peşine hiç düşmedim, umursamadım. Lakin perşembe günü geldiğinde bir baktım bu sarışın da aynı kursa geliyor. Dedim ramazandavulcusulars tam zamanı.
    Tabi o zamanlar genciz, ateş gibiyiz, mekana girdik mi gözler üstümüzde. Kıyafetler son moda, saçlar o biçim. Neyse girdim sınıfa sınıfta 2 erkek var.
    Biri ben diğeri de antalya'nın zengin ailelerinden birinin fırlama bebesi ki iyi arkadaşımdır, ortam 10 numara. Tikky hatunlar var sınıf bildiğin brazzers kampüsü.
    Ortam gibiş olmadığı halde ciks kokuyor.
    ···
   tümünü göster