/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +78 -1
    Facebook canlı yayınında. Haberlerde görmüştüm. Kızını bu adamdan değil de kayınpederinden istemişler ona da "sen de gel istersen" diyerek kibar bir teklifte bulunmuşlar.

    Herkes bu intihar sebebini çok saçma buldu. Oysa ki o kadar acı hissettim ki o adamın yaşadığı duyguyu ben. Son konuşmasında zaten söyledi intihar sebebinin bu olay değil, bu olayın yaşanma sebebi olduğu. Ailesi tarafından, kimse tarafından adam yerine koyulmama duygusu. Kimse için önemli bir yer edinememiş olmak, hayatta saygı kazanamamış olmanın verdiği bir acı bu. Bu öyle bir acı ki sen üzgün olduğunda bile ulan bu neye üzülebilir ki saçma sapan bir şeydir diye düşünülür. Tabi üzgün olduğunu fark eden birisi olursa. En son kendi kızını bile ondan istemeye tenezzül etmediklerinde bu bardağı taşıran son damla olmuş.

    Belli etmiyor olabilir ama herkesin duyguları var, herkesin kalbi kırılıyor. Benim de kalbim kırılıyor ama anlayan var mı bilemem. Bu adama çok üzüldüğümü hatırlıyorum. Gelecekte sonumun onun gibi olmasından korkuyorum.
    ···
   tümünü göster