/i/Tespit

  1. 1.
    -4
    Beyler öncelikle cebinde parası bol olan ben viski içerim bira amelelik diyen yok buzlu bademi zütüme sürtmeden uyumam diyen lavuklar bir kenara çekilsin hitap edeceğim kesim bu ülkede yaşamayı sevip RTE nin alkol zamlarına tepkili aşırı duygu yüklü ve SAHiL KENARINDA yaşayan kimselerdir.

    Anlatacağım olayı gece profesyonel olarak yapıp 3 saat çalışarak ev geçindiren kimseler tanıyorum. Alanya da yaşıyorum kimi günler asgariyle ücretle yaşamayıp fakir fakir yaşıyorum kimi günler işsiz kalıp ayakkabımı kemirdiğim oluyor. Geçenlerde yine parasız kaldım ve bira içmek istedim. Bira dolabına hayali ekmek banıyordum ve o sıcak günde birayı içmek için can atıyordum.Ama cep delik cepken delik...

    Aklıma bizim komşu ahmet abimizin bira depozitosu toplaması geldi sahilde millet bira içiyor depozitosuda tabiki orda kalıyordu. Gittim ve bende toplamaya başladım tanesi 25 kuruş bu depozitoların.ilk gün 30 31 tane buldum. Birde yerde 10 tl buldum.O gün nasıl markete koşa koşa gittiğimi hiç unutmam. Ertesi günde yine aynı şeyi yaptım ve yine 16 liralık depozito buldum. Devamlı yapmaya başladım bira içmek istediğim fakat paramın olmadığı günlerde arada cüzdan telefon bilmem ne buluyordum(sahibine vermek üzere alıyordum).insanlarla sohbete giriyordum bira ısmarlıyorlardı. Hatta bazen o kadar tatlı iskandinav hatunları denk geliyorduki anlatamam.

    Unutmadan uyarayım bira depozitosu topladığınız bölge profesyonel abilerin bölgesiyse ilk gün denk gelmezseniz 2. gün denk gelirsiniz ananızı sever dikkatli olun.
    ···
   tümünü göster