/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +12 -20
    Bundan tam 2 yıl önce sözlükte dolaşıyordum o zamanlar daha yeni olduğumdan neyin ne olduğunu bilmiyordum birden sözlük halkı benim bi dişi varlık olduğumu öğrendi.

    Sağda solda başlıklar açıldı tren yolu6 amlıdır diye ilgi görmekte benim de hoşuma gitmişti ama ilerde namik adlı vahşi köpeğin bana mesaj atıp beni evine davet edeceğini tahmin edememiştim .

    Herşey o zaman başladı namıkla aynı şehirde yaşıyorduk zaten aramızda hiç bir engel yoktu.

    Mesajlaşmalar ilerlemişti beni evimden arabayla alıp cafelere falan gidiyorduk geziyorduk ama hep ucuz yerlere zütürdü beni ,cimri köpek .

    En son beni evine davet etti bende masumca kahve içer film ilzeriz diye düşünmüştüm meğersem planları farklıymış. Kabul ettim ve evine gittim litrelik köpek öldüren alan namik la film karşısında şaraplarımızı yudumluyorduk .

    Ama kafam nasıl güzel namikta fırsattan istifade beni ellemeye başladı ben tabi neler döndüğünün tam olarak farkında değilim en son namik canım yakmaya başladığında durmasını söyledim ama azgın köpek beni çılgınlar gibi gibti ama adıl sorun beni gibmiş olması değil beni kondomsuz gibmiş olmasıydı .

    Zaten o geceden sonra ne namiğa mesaj attım ne de o bana mesaj attı ama şimdi elimde 1 yaşındaki çocukla kapıda kaldım namik gel oğluna sahip çık benim gücüm yetmiyor .
    ···
   tümünü göster