/i/Tespit

  1. 51.
    +5 -4
    Yine tüm oturup 2 kelimeyi bir araya getiremeyecek yıkıklar toplanmış ahhahah az konuşan insan vardır tabiki aq salakları önce bi özgüvenin olucak özgüven içinde şeklin olucak sonra kitap okumuş olup kültür birikimin olucak sosyal ortamlara giriceksin öyle asosyal gibi 7 24 bilgisayar yada telefon başında vakit geçirmeyeceksin cidden kendinizi buşekildemi avutuyorsunuz ? Özgüven ekgibliğiniz yıkıklığınızı oluşturuyor.
    ···
    1. 1.
      +5
      Yat uyu huur çocu
      ···
    2. 2.
      +4
      Ananı 2 paragrafı bir araya getirerek giberim bin. Özgüvenini kafanı betona vura vura yok ederim senin aptal huur evladı. Varsa şeklin Bursa'ya beklerim yıkık huur evladı seni gelmiş bir de akıl veriyor, senin kültürünü zekâmla giber atarım gibik.
      ···
    3. 3.
      0
      sen okuduğunu anlayamıyorsun de mi cidden? kültür birikimini anlayamayacak bir ortamda o bilgileri de paylaşamazsın. azıcık düşünelim ya. bilmiş bilmiş laflar etmiş bir de. buradaki herkesi asosyal falan sanıyor olmalı.
      ···
    4. 4.
      +1
      Sen o iki kelimeyi bir araya getiriyosun da noluyo aq o kadar kitap okuyosun da noluyo yine anlatım bozukluğu yapıyosun yarak kafalı
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster