/i/Tespit

  1. 1.
    +30 -4
    Irkcılık aptallıktır cehalettir
    ···
    1. 1.
      +1
      Kesinlikle
      ···
    2. 2.
      +5 -3
      Başlık sahibine ithafen ;
      Hüseyin arapça bir isim demişsin . Ama Ömer Seyfettin'in yazdığı yeni lisan makalesini bilmezsin. Yeni Lisan makalesinde der ki Türkçeleşmiş Arapça ve Farsça kökenli kelimeler Türkçe olarak kullanılmaya devam edilecektir . ve , selamünaleyküm bunlar da arapça kökenli ama Türkçeleşmiştir anladı mı o küçük beynin ?

      Bu adama ırkını kendisi seçmedi demişsin , insan olarak dünyaya gelmeyi de sen seçmedin gibtir git hayvan gibi yaşa o zaman .
      ···
      1. 1.
        +4 -2
        Git köşede ağlamaya devam et. Hayvan gibi yaşa diye bana demişsin ama sizde Türklerin bir itten çoğaldığına inanmayı, bir iti kendinize rehber edinmeyi iyi biliyorsunuz.
        ···
      2. 2.
        +3 -1
        ulan , ruslarda sembol olarak ayıyı , ingiltere aslanı , fransa horozu seçmiştir onlara neden lafın yok ? ananı Türk mü gibti gözünün önünde amk monşeri seni .
        ···
      3. 3.
        +3 -1
        Onlar da en az senin kadar aptallar işte.
        ···
      4. 4.
        0
        ingiltere bir dönem dünyayı yönetti, bu mu aptallık amk? Herkese aptal damgası yapıştıracağına dön de önce kendine bak amk malı. Türklerin mitolojisiyle alay ediyorsun, şimşek fırlatan Thor\\\'un yeni filmi çıksa hemen koşup seyredersin ama. Kafa bu kadar işte
        ···
      5. 5.
        -1
        Hayatımda hiç Thor izlemedim. ingilizlere aptal dememin sebebi ise bu simge konusundadır. Hade eyw.
        ···
      6. diğerleri 3
    3. 3.
      0
      Öncelikle ırkçı değilim, ama bu dediğin tartışılır. ilber Ortaylı da "Irkçılık zeka işidir, öyle herkes ırkçı olamaz. ırkçılık zeka ve eğitim ister; cahil adamdan ırkçı olmaz." demişti mesela. ABD tarafından yakalanan Nazi bakan ve komutanlarının IQ seviyeleri ölçüldüğünde bayağı yüksek çıkmıştı. Yani yüksek IQ'lu ırkçı Hermann Göring mi daha akıllı yoksa kahrolsun faşizm diye bağırıp dükkanlara molotof atan solcu mu?
      ···
    4. 4.
      0
      Naziler devrin en güçlü ordusunu kurdular gibilmiş Almanyayı dünyada 3.lüğe getirdiler. Yaptıkları iş büyük ama gene yarak yediler. Atsızcı çomarlar Nazilerin tırnağı olamaz.

      Son olarak tüm solcular anarşist komünist falan değil. Onlar hariç kalan solculara kurban olurum
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster