/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +165 -18
    yaptıkları mizah şimdi bile bizi 1 yıl daha zütürür. her türlü kasiyere, otobüs şoförüne, otobüsteki teyze ablaya verilen ayarlar olsun, hikayeler olsun sözlüğü kurtarmaya yeter. ki bundan 2 ay önce 2015 yılında yayınlanan bir ayarı atmıştım, hepiniz delirdiniz. ee büyük bir açlık var tabii. çok zaman oldu.

    önüncüler son ses getiren nesildir. bizden sonrakilerin halini görüyoruz. sözlügün gelmiş olduğu hali de biliyoruz. trendleri bile ne hale getirdiniz. saçma sapan şeyler var trendde. bu oybirincilerin iyi mizah üretemediğini gösteriyor.

    önüncüler ortamı şimdiye kadar çok iyi domine ettiler. daha düne kadar hala önüncülerin verdiği ayarlar bitmemişti. sayımız fazlasıyla azaldığı için bu aralar çok sesimiz çıkmıyor ama bir önüncü ezik birçok oybirinciyi alır.

    önüncüler asla nesilciliğe boyun eğmemiştir. şimdiki oybirincilere bakın çoğu ağlıyor "api nesilcilik mi kaldı api" diyorlar. önüncüler ise net konuşuyordu nesilcilik karşısında "biz buyuz dalyarak ister sev ister sevme" diyorlardı.

    7delikli diye bir troll çıktı bu sözlükten. namı diğer sözlüklere kadar bile gitti. kendisi bir önüncüydü. oybirinci troller önüncü trolleri taklit eden bir kopyadır. unutmayın taklitler aslını yaşatır!

    bugün en azından 3 yıl önceye dönelim diyorsak bunu o şanlı önüncülere borçluyuz. ruhları şad olsun!
    ···
   tümünü göster